Отговор: Re:Hitachi RAS/RAC-_SX8
Цитат:
Първоначално публикувано от
aruba_man
Няма ли някой с такъв климатик да сподели впечатления? На лято мисля да си взема една 35-ца. Какви са им цените? 2200-2300 май беше 35-цата миналата година. Дали не са ги намалили?
Здравей
Преди една седмица ми монтираха въпросният климатик:Хитачи 18сх8.
Още го разучавам и тествам засега съм доволен навън е 1 градуса без проблем веднага си достига зададената температура за по студено все още незнам ще видим.
Има полезни екстри като самопочистване на предфилтъра сензор за качеството на въздуха анти плесен филтър също така анти плесен сензор който автоматично превключва климатика на режим на работа който да предоврати растежа на плесен във помещението според влажността и температурата.
Йонизация и плазма и други ако нещо конкретно искаш да питаш питай!
Отговор: Hitachi RAS/RAC-_SX8
nedkotrucker : щастливец такъв, дай повече инфо : в колко м2 стая е, може и някоя снимчица да видим красавеца. как е от към шум? да не си го улучил на някоя разпродажба?
Може и от разпродажба, че с тази убийствена цена, дето я държат вече 3 години..............:)) И на мен ми е интересно коя машина взе - 18, 25 или 35.Иначе машината е хубава, ако е правилно оразмерена, няма да имаш никакви проблеми.
Дефроста как е? Наистина ли е на 50 минути?
Цитат:
aruba_man
Дефроста как е? Наистина ли е на 50 минути?
Вероятно, но...ако се наложи и софтуера го изисква. Имам си пример в къщи, който постоянно ми напомня да внимавам като чета писанките на другите(и на моите също) относно размразяването на климатиците и по-специално при Хитачи.
разпродажба ? 18-ката и на 50% да я пуснат...
Алгоритъма за условията за дефрост на SX8 е същия като на WX8.
Цитат:
edi1
Алгоритъма за условията за дефрост на SX8 е същия като на WX8.
Значи не е твърдо по часовник тогава :rolleyes: