Re:От къде да си закупя резервни въздушни филтри
Цитат:
Първоначално публикувано от ivanov_km
Иначе и от двете машини съм адски доволен с тях се грея до -25 градуса съм поддържал в стайте 22 градуса. Пък нека си плюват Хитачи някои, моите са си китайски дори.
Да не би пък, от голямото греене да са се повредили филтрите? :) ''Голяма сила са''.
Иначе,че са правени в Китай няма лошо-важно е за къде.Гледам и за японския пазар на хитачи от 2006г.(може и преди тази година да има-не знам) се появява made in China,а на други марки доста преди това.
Хитачи се сглобява още от 2000 година в Китай, независимо за къде е предназначен модела.
Цитат:
Първоначално публикувано от ivanov_km
Иначе и от двете машини съм адски доволен с тях се грея до -25 градуса съм поддържал в стайте 22 градуса. Пък нека си плюват Хитачи някои, моите са си китайски дори.
Поредното доказателство, че повечето собственици на Хитачи-та са доволни от машините си и не опират до форума, а те като гледам фасадите хич не са малко. Ако стават филтрите от E14H1, както си писал можеш да питаш в ТехноМаркет, там още го продават този модел.
Благодаря за съвета ще проверя и там. Да машините са много корави, доста икономични. При мен експлоатацията е жестока и лете и зима. Трябва да отбележа, че са оразмерени много правилно спрямо помещенията в който са монтирани и всеки климатик работи в самостоятелна стая. Колко токови удара са преживели понятия си нямате. Имат един съществен недостатък, доста са шумни вътрешните тела.
Кой търси филттри за hitachi :-) .... лс pls
NEBEL - да не би да се намират и такива с метална мрежа? И ако да - дали се справят по-добре от пластмасовите.
И дали има ефект от допълнителните малки ленти-филтри?
Ще ти драсна едно писъмце на лично за нещо друго.
Отговор: От къде да си закупя резервни въздушни филтри
Да повдигна темата. И аз търся филтри за panasonic cs-uw12gke, но маи са доста дефицитни. От къде мога да взема?
Цитат:
Първоначално публикувано от
dodo_pv
Има в Темпекс.
А продават ли на часни лица?
Здравейте, търся филтри за HITACHI 35 YH 5. Моите също започнаха да се трошат. Еднакви са с тези като за HITACHI 35 YH 6 , HITACHI E14H2 , HITACHI RAK 25PPA. Моля, ако някой има информация за продавач и цена, да сподели. Може и втора употреба в добро състояние.