Можете ли да ми помогнете при закупуването на резервни филтри за моето хитачи ? Филтрите започнаха да се разпадат буквално и се нуждаят от замяна с нови. Но не мога да намеря къде се предлагат тези консумативи за Хитачи.
Можете ли да ми помогнете при закупуването на резервни филтри за моето хитачи ? Филтрите започнаха да се разпадат буквално и се нуждаят от замяна с нови. Но не мога да намеря къде се предлагат тези консумативи за Хитачи.
От където си взел климатика, там няма ли.
Аз все още не съм си намерил въпросните филтри. От където съм си закупил климатика не могат да ми доставят резервни филтри. Според тях тези филтри не се внасяли изобщо в бг. Ами ако някой може да ми помогне ще се радвам, в същото време се чудя продават ли само такава мрежа която , аз да си е изрежа по моята рамка и да е залепя. Чудя се в краен случай ако лепна мрежа за комар какво ще стане ? Моля някой да ми помогне със съвет, че зимата идва !
Какъв е модела на климатизатора?
Климатика е Hitachi RAS/RAC 35YH4, но вътрешното тяло е идентично с Hitachi RAS/RAC-14EH1 Доста модели климатици на хитачи са с този вид вътрешно тяло.
Е какво го направи филтъра, че се разпадна? Аз досега разпаднат филтър не съм виждал.
Ами нищо и най-интересното е, че се случи само с единият климатик и то този който е по нов с една година от др., и двата климатика са еднакви. Мрежичката е станала чуплива като спагети.
а стига бе и на колко години е климатика
Пекъл си прах май . Чистиш ли ги тия филтри?
Доста странно наистина да се разпаднат филтрите-а не спомена ivanov_km да са третирани с някакъв препарат,който да им е помогнал?При 100v. и над 10годишни филтрите са си еластични и здрави,а и при Хитачи за японския пазар съм виждал метални прахови филтри от неръждавейка.Десния на снимката:
Слагай . Ако искаш на лични мога да ти дам тел.на фирма за Cr Ni мрежаПървоначално публикувано от ivanov_km
С тези мрежи за комарници,за мен все едно нямаш филтри-всичко ще минава и ще се набива в климатика.По добре ако рамките са здрави от други филтри изрежи мрежата и я залепи,или приспособи подобни-във фирмите за втора ръка имат доста и най различни модели.
Аз съм ги мил само със студена вода, НО през този период от 6 години нищо чудно жената да е предприела някаква самоинициатива за която не знам, сега отрича всичко.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318338241[/time]_________________________________________________
Иначе и от двете машини съм адски доволен с тях се грея до -25 градуса съм поддържал в стайте 22 градуса. Пък нека си плюват Хитачи някои, моите са си китайски дори.