HITACHI RAS/RAC-S10H3A - що е то?
Привет на компанията и да ви е честито жежкото лято! :cheesy:
Имате ли преки наблюдения или поне някаква идея що за чудо е това Хитачи RAS/RAC-S10H3A? В Техномаркет имат промоция на климатици до днес, та с жена ми се чудим дали да не вземем някоя по-евтинка духалка и се спряхме на HITACHI RAS/RAC-E10H2, но този модел липсва във Варна, та се преориентирахме към модела, за който питам. В интернет няма или поне не намирам информация за него, като на сайта на Техномаркет пише, че е с нов дизайн. Това значи ли, че е подобрен дизайна на E10H2 или става дума за някой друг модел?
И едно странично питане, но може би сте запознати. В бургаския Техномаркет го имат в наличност E10H2, та ако отскоча до там, за да го купя (чел съм сравнително положително отзиви за него във форума), дали варненските монтажници от Техномаркет ще ми го монтират и ще ми важи ли гаранцията? Предполагам няма да е проблем, понеже фирмата е една и съща, ама кой ги знае...
Re:HITACHI RAS/RAC-S10H3A - що е то?
Във всеки град в който има магазин на техно мазалото има и фирми изпълнители на монтажа- та според мен можеш да си си го купиш от Бургас, а фирмата която ти го монтира да е от Варна от фирмите с които работи Техно мазало Варна .
Има и друг вариант- поръчваш климатика от магазина във Варна и те изискват климатика от магазина в Бургас.Така ще го закупиш от Магазина в твоя град.Аз съм правил така с пералня-докараха ми я от Стара Загора- е разбира се искаха препдлащане-няма да разкарват камиона и аз да се откажа ...
Вчера направих заявка за E10H2, но ми казаха, че го нямат в наличност във Варна. Не зная на какъв принцип работят, рядко пазарувам от тях, но понеже промоцията важи до днес, а от утре пак ще е 850 лв., предпочитам да напълня бутилката с газ и да отида и да си го взема от Бургас. :)
А някаква идея що за животно е това S10H3A?
-----------
След няколко опита успях да се свържа със сектор Климатици в бургаския магазин, като се оказа, че E10H2 вече е изчерпан, тоест въпросът със закупуването на климатик от друг град отпада. :-)
:offtopic:
Вчера в Техномаркета в София на Цариградско, Народът изнасяще климатици на поразия.Позагледах ги и поне тия,които бяха изложени в магазина бяха без каквито и да било видими дефекти!Може би просто разчистват стока.
това с пълненето на бутилката с газ и посещението на други градове за покупка на уреди ми припомни за времената преди 20-25 години
до там ли я докахахме?!?
Горе-долу е такава ситуацията. Пък и детето един плаж щеше да направи, че варненския не го тачим нещо. :-)
Предпочитам да купя нещо, което макар и да не е супер-дупер тра-ла-ла, поне се е доказало на родния пазар в съотношение цена - качество. За съжаление късно видях промоцията, а 200-300 лв. са си 200-300 лв. откъдето и да го погледнеш. Но нека не коментираме социума, а да се придържаме към основната идея, а именно що за животно е HITACHI RAS/RAC-S10H3A и има ли то почва у нас? Този е наличен във Варна и няма да пълня бутилката с газ. Макар да не съм сигурен за второто. :smiley:
HITACHI RAS/RAC-S10H3A -защо мисе струва че сащия като-10EH1 малко смяна на лепенките и етоти нов модел
Леко подобрена модификация на Е...Н3, нищо съществено.