Отговор: Hitachi RAC/RAS 50FH7 за 35кв?:)
е то няма климатик при който дефроста да не е на време :)
дори и да е по датчици - пак има максимално време при достигане на което се размразява за по-малките по-малко за по-големите малко повечко. от 40мин до 120 мин обикновено. вече производителя си решава.
Цитат:
Първоначално публикувано от
estqwerty
е то няма климатик при който дефроста да не е на време :)
дори и да е по датчици - пак има максимално време при достигане на което се размразява за по-малките по-малко за по-големите малко повечко. от 40мин до 120 мин обикновено. вече производителя си решава.
За това мога да поспоря . Изминалата зима наблюдавах доста хитачито ми и имаше дни с температура под нулата настроено на 25 градуса и цял ден без дефрост .
Re: Отговор: Hitachi RAC/RAS 50FH7 за 35кв?:)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Madj0
За това мога да поспоря . Изминалата зима наблюдавах доста хитачито ми и имаше дни с температура под нулата настроено на 25 градуса и цял ден без дефрост .
При теб е различно, защото е японски модел, европейските така са ги направили на време, което не е много добре, но за парите са си добри машини, и аз съм доста доволен от моя климатик. Има и европейски модели които много рядко дефросват тошиба даисекай, когато не е много натоварена от мнения от форума знам, че дефросва много, много рядко, но там цента е двойна сравнение с хитачи за 1000лв.
Отговор: Re: Отговор: Hitachi RAC/RAS 50FH7 за 35кв?:)
Може ли някой да ми помогне хитачи или фуджицу искам да отоплявам 2 стаи обаче са разделени с г-образен коридор общо към 30-35 кв м ако може някой да ме посъветва ще стане ли с 1 климатик и какъв
Не, с един няма да стане! Трябват 2 машини.