Препоръчайте добър техник за Хитачи.
Къде? За какъв проблем?
Препоръчайте добър техник за Хитачи.
Къде? За какъв проблем?
Този пост е редактиран от avenger; 03-06-13 в 20:42.
Ти ще се свържеш, но не знам дали той ще иска да се свърже с теб.Ако напишеш от кой град си, имаш по-голям шанс да намериш техник.
Хитачито касетофон ли е,климатик ли,телевизор.......... или ????
климатик rac10 ex2 . извинете мн. съм бесен!!!!!
Работи когато си поиска. Смених компресор и външна платка и не ще и не ще. Работи без проблем 10,15 дена и после спира-след 10 дена пак тръгва!!!?????
Този пост е редактиран от avenger; 03-06-13 в 20:43.
така много не ми помагате! ако някои може да препоръча техник да го направи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Остава да смениш и вътрешната платка, барабар с датчиците. Така от разстояние, никой няма да ти помогне - в твоя случай, решението е следното: машината се демонтира и се кара в читав сервиз, където се тества и се наблюдава. За да се види как работи, кога спира и защо.
да така направих когато сменях компресора и в.платка. там работил без проблем монтираха го работеше и след 10 дена спря
Предположения:
1.Сервиза не е бил читав, тоест има вероятност да се поправи.
2.Сервиза е бил читав =няма вероятност да се оправи.
В случай на точка 1 :
Сега си задайте въпроса "Колко ми струваше досега "поправката" на този климатик?" .Ако сумата е по-голяма от 400лв си задайте следващия въпрос:"Струва ли си да продължавам?"
Погледнете колко струват несменените части на климатика, за да имате относителна представа(в най-лошия и в най-добрия за вас случай) колко би могло да струва поправката му и съответно да прецените дали си струва да продължавате.
Този пост е редактиран от justify; 01-03-13 в 14:26.
В колко квадрата е сложен този климатик ?