Отговор: HITACHI RAS- E28T въпрос
Цитат:
Първоначално публикувано от
VeleV.Klima
Щом не мирише не работи.
didoniad13 ако не работеше плазмата индикатора щеше да свети в червено (ако не ме лъже паметта) ако не си почиствал плазменият филтър скоро едва ли ще усетиш мирис на озон.
Въздържай се от подобни изказвания!
Цитат:
blue1
didoniad13 ако не работеше плазмата индикатора щеше да свети в червено (ако не ме лъже паметта) ако не си почиствал плазменият филтър скоро едва ли ще усетиш мирис на озон.
Благодаря много за експресния отговор ,климата е 2 употреба и даже незнам какво представлява и къде се намира плазма филтъра за да го почистя .:( Моля за малко насоки ако може !
Модела е отличен и ако е експлоатиран нормално и е сервизиран преди да го купиш няма да съжаляваш. В линка има основната информация за машината, аз съм просто потребител и не бих могъл да ти дам пълна информация. Обърни се към някой от специалистите във форума и съм сигурен, че ще получиш изчерпателен и компетентен отговор. Бих те насочил към Aleksandars.
Година: от 2005 до 2006
Работно напрежение: 100 V
Страна произход: Japan
Хладилен агент: R410A
Работен диапазон: Охлаждане (-10°С ~ 43°С), Отопление (-15°С ~ 24°С)
има йони , няма плазма. модела.
спецификациите са от първите неща които излизат в гугъл. има и картинки филтрите се минават с прахусмукачка, което е странно за мен...
Модела има филтри с титаниево покритие които като цяло изпълняват ролята на йонизатор, както е казал estqwerty.
Цитат:
Aleksandars
Модела има филтри с титаниево покритие които като цяло изпълняват ролята на йонизатор, както е казал estqwerty.
...стига да се активират седмично, по около час, на силно слънце.
Цитат:
dodo_pv
...стига да се активират седмично, по около час, на силно слънце.
Със същия успех можеш да ги пръскаш и с бира. :Drinks:
2 Прикачен файл(ове)
Нищо не разбрах в крайна сметка....:(:confused: Къде се намират тия филтриПрикачен файл 14346Прикачен файл 14347
Петко, тези филтри се активират чрез електричество, а не са пасивни филтри.
Цитат:
VeleV.Klima
Въздържай се от подобни изказвания!
Не е честно така! Много бих искал да прочета какво се е изцепил Velev.Klima!
Цитат:
Aleksandars
При теб липсват...
След много търсене се оказа че липсват тия 2 филтъра dtc | Rakuten Global Market: Nanotitanium sanitization, 脱臭空清 filter for HITACHI SP-VCF8 air-conditioners
Nanotitanium sanitization, 脱臭空清 filter for HITACHI SP-VCF8 air-conditioners
, от Варна КЛИМА са ми ги спестили - и ще трябва да подавам оплакване май до Комисия Защита на Потребителите.....
- - - - - - - - - -
Хората от Варна Клима се оказаха много коректни , обадиха ми се ще ми пратят липсващите титаниеви филтри-:thumbsup:
тия влизат в едни касетки и над тях са другите обикновените мрежички които си махнал за да направиш снимките нали?
http://kadenfan.hitachi.co.jp/manual/pdf/ras-e22t_d.pdf
стр 14 и 15, на стр 52 имаш номерата на консумативите.