тия дни ще ударя една ролетка на моя дънджън, на прима виста 16-тина + 12 м2 и на криво място е монтиран, така че да не може да духа от едното на другото място, за да не се чува вижда и усеща, ъъъ да и е 35чка за това е и за сезонно ползване
тия дни ще ударя една ролетка на моя дънджън, на прима виста 16-тина + 12 м2 и на криво място е монтиран, така че да не може да духа от едното на другото място, за да не се чува вижда и усеща, ъъъ да и е 35чка за това е и за сезонно ползване
При наличието, че 5 зими се топлихме в спалнята с една конвенционална мидейка, това хитачи в хола е незабележимо. Единственото, което не ми харесва, е, че при слийп функцията се наглася часовник след, което климатика се изключва при достигане на дадените часове. Трябваше да има опция, да работи, докато не бъде изключена.
Sent from my Power_2 using Tapatalk
само големият еко бутон не работи ли? то май не пишеше точно как работи с това копче... ще намали 1-два градуса сигурно за известно време.
мдам еко бутона намаля зададената температура с 0.66 градуса. гледай на 65-та страница. не вярвам да е променено много.
https://www.klima.hu/documents/Haszn...-50ppb-wpb.pdf
ще излезе яка функцията - на европейските модели само тези половинки на градусите ми липсваха. сега ще си го цъкам него а няма да смъквам и качам един градус нагоре надолу.
с този бутон обезсмислят другите два за настройка на температурата. още по тъпо е дизайнато дистанционното.
![]()
Този пост е редактиран от estqwerty; 30-10-17 в 10:03.
Работи, но не го дават да намаля градуси, по-скоро бута силата на вентилатора, но няма ефект ако климатика е достигнал минималните нива. Вчера го настроих на 20 градуса на автоматичен режим на вентилатора и беше доста добре. Изобщо не съм го чул, предполагам, че и жената също.
П.П. Вярно, че пише, че намаля с малко градусите. Аз се бях объркал с тези със сензора за движение. При тях като излезне човек от стаята и намаля температурата. Утре вечер ще го пробвам.
Този пост е редактиран от splendor; 30-10-17 в 10:28.
Да избутам малко темата от прахта. Някой вече няма ли да каже как се справя климатика, шумен ли е, пукат ли пластмасите и тн. ?
3-та и 4-та степен са шумни. Климатика е за големи помещения 40+м2 Топли като змей. За пукане на пластмаси може да има ако не е монтирано добре вътрешното тяло. При лека модификация дефроства, само при нужда. Няма нисък минимум, но пък при него няма хладна струя.
Ако не се лъжа беше към 620-630w на отопление а към 370-380W на охлаждане, но това беше в началото, когато се занимавах да го следя. Сега ако се седя веднъж на няколко седмици влизам в приложението да видя какво е глътнал. Аз го използвам за две преходни помещения (около 35м2) и той завалията не стига 50% от номинала си. Ако знаех, че е такъв огнедишащ дракон щях да взема 12-ка.