Hitachi RAK-35-50RPC въпроси
Здравейте тъй като обмислям покупка на горепосочения модел искам да попитам по запознатите как се справя зимата често ли размразява , надежден ли е . Знам за високия минимум , което в по голямо помещение немисля че ще е проблем , знам и че вътрешното тяло е като 35 рпц което също немисля че е лошо . Просто не намирам почти никаква информация за модела и търся мнения от собственици или хора които монтират този модел . Другият вариант е Фуджи за които е изписано много. Благодаря.
Отговор: Hitachi RAK-50RPC въпроси
Явно няма хора който са го закупили или никой не иска да даде инфо......
Sent from my Sony Xperia Z3
Цитат:
Първоначално публикувано от
Lorda_^
знам и че вътрешното тяло е като 35 рпц което също немисля че е лошо . Просто не намирам почти никаква информация за модела и търся мнения от собственици или хора които монтират този модел.
Не е никак лошо. Имай предвид че вътрешното тяло на 35 е по-голямо от обичайните тела на други 12-ици. Говоря от моя опит - 35 ми е на мястото на предния климатик и заема с 10-ина сантиметра повече място.
Повече инфо ще има като мине зимата :) направи ми впечатление, когато ходих да си взимам гаранцията от монтажниците, че имаше доста други гаранции на хитачита. Тук във форума, в главната тема за марката, имаше пост на някой от колегите за изпитания на модела (май предния месец) в хладилни камери при -25° и машината се е държала много добре.
Иначе РПЦ е третата генерация на Performance модела; както казах, да мине зимата и ще има повече отзиви в реални условия. Успех
Смених заглавието тъй като за този модел няма много информация а 12 ката е често коментирана, дано темата бъде полезна на други.
Цитат:
Sergey
Не е никак лошо. Имай предвид че вътрешното тяло на 35 е по-голямо от обичайните тела на други 12-ици. Говоря от моя опит - 35 ми е на мястото на предния климатик и заема с 10-ина сантиметра повече място.
Повече инфо ще има като мине зимата :) направи ми впечатление, когато ходих да си взимам гаранцията от монтажниците, че имаше доста други гаранции на хитачита. Тук във форума, в главната тема за марката, имаше пост на някой от колегите за изпитания на модела (май предния месец) в хладилни камери при -25° и машината се е държала много добре.
Иначе РПЦ е третата генерация на Performance модела; както казах, да мине зимата и ще има повече отзиви в реални условия. Успех
Направи избор за RPC50?
Цитат:
Lorda_^
Смених заглавието тъй като за този модел няма много информация а 12 ката е често коментирана, дано темата бъде полезна на други.
35 или 50?избра ли?
Цитат:
Genadi80
35 или 50?избра ли?
18 лфса Фуджи искам да ми е сигорна работата
Изпратено от моят Lenovo A7010a48 с помощта на Tapatalk
Отговор: Hitachi RAK-35-50RPC въпроси
От хитака не си ли доволен?
Честно казано пускал съм го 2 пъти , нямам наблюдения имаме в старото жилище 10h1 и за близо десетилетие ни е слушала без проблеми . Като поставих въпроса на монтажниците кое да избера бяха категорични Фуджитсо ,може би не са фенове на Хитачи и Тошиба ( с такова впечатление останах ) и от по ефтините грее , там модели не сме обсъждали .
Отговор: Hitachi RAK-35-50RPC въпроси
При мен двата хитака бачкат без проблем.
Здравейте, от днес съм собственик на HitachiRAK-50RPC. Гледам, че няма писано в тази тема, та ако мога да бъда полезен за бъдещи собственици на този модел с радост ще дам информация За момента, не мога да дам особено обективна оценка, заради високите температури, но когато захладнее и се наложи да го ползвам, ще дам повече информация относно работата му. За малкото време, за което работи на топло (колкото да се види дали монтажа е успешен и всичко е наред) на максимални обороти на вентилатора, мога да кажа, че е доста по-безшумен от старата ми мидейка в другата стая.
Цитат:
splendor
Здравейте, от днес съм собственик на HitachiRAK-50RPC. Гледам, че няма писано в тази тема, та ако мога да бъда полезен за бъдещи собственици на този модел с радост ще дам информация За момента, не мога да дам особено обективна оценка, заради високите температури, но когато захладнее и се наложи да го ползвам, ще дам повече информация относно работата му. За малкото време, за което работи на топло (колкото да се види дали монтажа е успешен и всичко е наред) на максимални обороти на вентилатора, мога да кажа, че е доста по-безшумен от старата ми мидейка в другата стая.
Честито.Дълго и безпроблемно ползване.
Цитат:
splendor
Как е Хитака?Пусна ли го вече да топли?
рано е още... днес ходих да стоя/пия бира на слънчева стая/ и чак към 5 почнах да поглеждам към климатика но така и так трябваше да се изнасяме.
момчето така и не е написъл в каква стая го е ръчнал. та може и чак към средата на декември...
Цитат:
Genadi80
Как е Хитака?Пусна ли го вече да топли?
Пуснах го, ама са прекалено топли дните и не мога все още да дам реална оценка и затова се въздържам. Сложил съм го в хол 19 квадрата точно срещу вратата на спалня 14 квадрата. При зададени 22 с ауто вентилатор в хола е 22 градуса а в спалнята е 21. В момента работи на он/оф режим. Ще видим при минусови температури как ще се държи. За сега съм доволен от климатика, дано и за напред да е така. По-нататък ще дам още отзиви.
Sent from my Lenovo TB2-X30F using Tapatalk