Отговор: Re: Отговор: Климатик HITACHI RAK-35RPC/RAC-35WPC мнение
Цитат:
Първоначално публикувано от
mystikalrs
Щом отсега ти работи на 820 вата, не обвинявай машината като стане -10 -15 , че не топли а наблегни на изолация.
Защо мислиш, че ще обвинявам машината? Ако си прочел сервизното ще разбереш, че минимала на отопление е 500вата(а като знаем колко им са верни сервизните). При наличието, че върти около 660-700 и е в он/офф постоянно, определено ще топли при минус -15. Така, че притеснения относно това нямам.
Отговор: Климатик HITACHI RAK-35RPC/RAC-35WPC мнение
Нещо започвате да пишете за две разлини машини.
Sent from my Sony Xperia Z3
Важното е да уточнят разхода!:)
Че цифрите сериозни?
Цитат:
Genadi80
Нещо започвате да пишете за две разлини машини.
Явно колегата минава от време на време в темата и чете избирателно. По-горе съм написал за какъв климатик става дума.
Цитат:
splendor
Явно колегата минава от време на време в темата и чете избирателно. По-горе съм написал за какъв климатик става дума.
Знам знам.:Drinks:
Студената вълна се зададе и в темата за Хитачи, отново настъпи голямо раздвижване!:cool:
Re: Отговор: Re: Отговор: Климатик HITACHI RAK-35RPC/RAC-35WPC мнение
Цитат:
splendor
Защо мислиш, че ще обвинявам машината? Ако си прочел сервизното ще разбереш, че минимала на отопление е 500вата(а като знаем колко им са верни сервизните). При наличието, че върти около 660-700 и е в он/офф постоянно, определено ще топли при минус -15. Така, че притеснения относно това нямам.
За 18-ката по може аз си мислех, че за 12-ката става дума. 12-ката до колко вата сваля минимум да работи продължително без да изключва.
Цитат:
ivan74
Студената вълна се зададе и в темата за Хитачи, отново настъпи голямо раздвижване!:cool:
С тези 19 градуса в Пловдив днес, сме минали покрай студената вълна. Ако продължава така, ще се наложи да го пускам на охлаждане. :)
Sent from my Lenovo TB2-X30F using Tapatalk
Добър вечер господа.Всички, които ползвате RPC35 и RPC50 имат ли си тези уасаби филтри,защото днес за пореден път се убедих, че в някои фирми ги заменят с нещо подобно на филтри за климатик.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...20e699f749.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f603a4cd21.jpg
Tова не е уасаби, поне не е този, който идва в PSA модела. Алекси да каже, но по спомен Уасабито беше в друга опаковка и седи в контейнера на прахосмукачката.
Цитат:
Mega
Tова не е уасаби, поне не е този, който идва в PSA модела.
А какъв е в PSA?
В PSA ги има и тези жълтите и един в алуминива опаковка (с много остра миризма), който седи в контейнера на прахосмукачката. По спомен него го даваха Уасаби.
Не е такъв.В алуминиева опаковка е и мирише на уасаби,като консерва се отваря като е чисто нов.
Цитат:
Mega
В PSA ги имат и тези гълтите и един в алуминива опаковка, който седи в контейнера на прахосмукачката. По спомен него го даваха Уасаби.
PSA и RPC имат разлика.Преди време набарах един от Актон продаваше в OLX два комплекта от тях.Явно ги беше гепил от някой кашон,аз купих и двата комлекта,единият от който изпратих на мой приятел в София на който му ги бяха сменили с някакви черни като гъба.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...11bee8c3ac.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9fde29d7ba.jpg
Цитат:
Alexi
не е такъв .. в алуминиева опаковка е и мирише на уасаби .. като консерва се отваря като е чисто нов
Баш този, удря в носа като чук. Не, че знам как мирише уасаби. ;)