Отговор: Климатик HITACHI RAK-35RPC/RAC-35WPC мнение
SRK35ZS-S/SRC35ZS-S PREMIUM беше с ръчните клапи.Монтажа не е нищо особено влезе на мястото на стария, две тръби за конденз, дълъг тръбен път, ПВЦ канал вътре и вън към стойката без гумени тампони. За дефростите ще говорим зимата важното е да работи без да вие и да топли.
Цитат:
Първоначално публикувано от
antyox
SRK35ZS-S/SRC35ZS-S PREMIUM беше с ръчните клапи.Монтажа не е нищо особено влезе на мястото на стария, две тръби за конденз, дълъг тръбен път, ПВЦ канал вътре и вън към стойката без гумени уплътнения.
В какъв смисъл без гумени уплатнения?
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Цитат:
antyox
SRK35ZS-S/SRC35ZS-S PREMIUM беше с ръчните клапи.Монтажа не е нищо особено влезе на мястото на стария, две тръби за конденз, дълъг тръбен път, ПВЦ канал вътре и вън към стойката без гумени тампони. За дефростите ще говорим зимата важното е да работи без да вие и да топли.
този модел на МХИ е с ел. клапи и струва около 1500-1600 лв, може би си имал предвид 35zmp-s той е в ценовия клас на Хитачито ти(1300-1350лв) и е с ръчни клапи
Знам колко струва и бях готов да дам 1700 но никой от продавачите не успя да ми обясни защо е 1699 клапите ги местиха ръчно питах изрично защото не искам да духа направо. Друг е въпроса дали знаят какво продават. Питах за компресорите и топлообменниците гледаха изумено и казваха, че всичките били подобни за това и взех хитачито защото е с по-дълго вътрешно тяло.Може да са ми показвали и MITSUBISHI ELECTRIC MSZ/MUZ-SF35VE но цената си е все 1699.
Климатик HITACHI RAK-35RPC/RAC-35WPC мнение
Цитат:
antyox
SRK35ZS-S/SRC35ZS-S PREMIUM беше с ръчните клапи.
Ще ме прощаваш, ама информацията ти е невярна. ZS-S не е с ръчни клапи.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e7bf405c2f.jpg
На ME SF серията клапите са ръчни.
Пак започвате да опикавате темата.:drinks
Цитат:
rosswen
Голям, двуредов топлообменник и голямо вътрешно. Красота.
П.п. Предполагам, като говориш за Митсубиши, визираш Електрик, средния или ниския клас, защото на МХИ се местят от достанционното (средния и високия клас, за ниския не знам).
Рос нищо лично ,но да знаеш че Митсубиши електрик са с повече екстри като цяло.
Хевито дори високия клас няма екстри!
сори за оффф
Хитачито има хубава дебела изолация на компресора.
На видеото се вижда. Солидно направена машина. Новите модели дали са по-орязани откъм хардуер?
Цитат:
Rafailiev
Рос нищо лично ,но да знаеш че Митсубиши електрик са с повече екстри като цяло.
Хевито дори високия клас няма екстри!
сори за оффф
Не оспорвам, темата не е нито за МЕ, нито за МХИ. Намесих се, за да не се получават недоразумения. Целта ми не беше да изтъквам едни клими пред други.
Цитат:
Jack Krauser
Хитачито има хубава дебела изолация на компресора.
На видеото се вижда. Солидно направена машина. Новите модели дали са по-орязани откъм хардуер?
Има и хубав тънък, гъвкав преден капак.
Цитат:
SPSt
Има и хубав тънък, гъвкав преден капак.
Нещо пак почваш да спамиш ми се струва.
Спам е твоето мнение, аз споделям видяно в клипа. Не си ти човекът, който ще ми квалифицира мненията-по много причини и ако обичаш не го прави. Ако някое мое мнение не ти харесва, постарай се да то преживееш самостоятелно.
Цитат:
SPSt
Спам е твоето мнение, аз споделям видяно в клипа. Не си ти човекът, който ще ми квалифицира мненията-по много причини и ако обичаш не го прави. Ако някое мое мнение не ти харесва, постарай се да то преживееш самостоятелно.
Първо клипа е на 35RPB,второ не мисля да споря с теб поради причината че ти не ползваш въпростният модел(35RPC).
П.С.
Преди време спорехме в една друга тема и мисля че помниш кой излезе прав.
Цитат:
Genadi80
Първо клипа е на 35RPB,второ не мисля да споря с теб поради причината че ти не ползваш въпростният модел(35RPC).
П.С.
Преди време спорехме в една друга тема и мисля че помниш кой излезе прав.
Коментирал съм единствено и само машината от клипа и това какво съм видял. Това за какъв модел ти си мислиш си е лично твой проблем. Опитах се да ти намекна, че започна често да се вживяваш в ролята на модератор, а такива права нямаш.
Така и така се омаза да кажа и аз нещо за клапите. На моето мицубиши хеви най ми харесват клапите. :) От дистанционното се нагласят и хоризонталните и вертикалните. Дори може лявата половинка да отклонава на дясно потока, дясната на ляво. Лявата на ляво, дясната на дясно. Дори може да се нагласят в междинно положение между две позиции. И най важното настройката им се помни при спиране на тока.:Drinks: