Отговор: Климатик HITACHI RAK-35RPC/RAC-35WPC мнение
Същото можеш да го направиш и с китайче за 30лв. Но както се казва, имал пари дал. Да си ги ползва със здраве. Друг е въпроса, че от Хитачи много алчни за тез джаджи. При Дайкин и прочие, къде, къде по нормални цени.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mig82
Абе друго си е на връщане от лов да си пуснеш машинката да затопля масата :Drinks:
- - - - - - - - - -
Генади , отзад при тръбите би трябвало да има място. Но гледам че има бутонче , не знам дали не трябва да се ползва за нещо. Абе екстра си е и така.
Бутона е за второстепенно свързване с wi-fi мрежата.Нещо подобно на WPS свързване ,aко не не се свърже при първият опит.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Цитат:
edi1
От тук до мъжкия отбор по синхронно плуване е една крачка ,дето вика един приятел
:offtopic:Аз един друг лаф знам :
Безалкохолната бира и електронната цигара са първите крачки към надуваема жена(или мъж, то вече знам ли):lol:.
Цитат:
splendor
Същото можеш да го направиш и с китаиче за 30лв. Но както се казва, имал пари дал. Да си ги ползва със здраве. Друг е въпроса, че от Хитачи много алчни за тез джаджи. При Дайкин и прочие, къде, къде по нормални цени.
Да при Дайкин са най евтини,но при MHI и ME цените им са подобни на тези който са при Хитачи(от 99лв до 139лв).Всеки има право на избор.
Нещо друго което забравих да спонена онзи ден е че има обратна връзка с приложението,демек ако си боравил с ДУ,се отчита на приложението което при другите китайчета го няма.
Аааа, то имало ключ от бараката. Без обратна връзка правиш нещо ама какво става в действителност...
Цитат:
Genadi80
Да при Дайкин са най евтини,но при MHI и ME цените им са подобни на тези който са при Хитачи(от 99лв до 139лв).Всеки има право на избор.
Нещо друго което забравих да спонена онзи ден е че има обратна връзка с приложението,демек ако си боравил с ДУ,се отчита на приложението което при другите китайчета го няма.
99лв ми се вижда една идея по-добре от 149лв за на Хитачи. Като добавим факта, че не можеш да го прибираш в климатика тази обратна връзка не компенсира 120-те лева в повече от китаеца, но всеки има право да си харчи парите както знае за добре.
И аз миналата седмица поръчах 3 китайчета за цели 67лв,
тъй като искам да ги ползвам основно като седмични таймери.
Но пък машините, за които са предназначени са стари и
нямат опция за фабричен Wi Fi.
Цитат:
splendor
99лв ми се вижда една идея по-добре от 149лв за на Хитачи. Като добавим факта, че не можеш да го прибираш в климатика тази обратна връзка не компенсира 120-те лева в повече от китаеца, но всеки има право да си харчи парите както знае за добре.
Ако 134.10лв ти се струват прекалено много виж това.
https://www.klimahero.de/de/Hi-Kumo-...r-SPX-WFG.html
https://www.domotelec.fr/climatisati...xion-wifi.html
В сравнение с цените в Европа,тук си е направо евтино.
Цитат:
Genadi80
Много е. Твоята заплата не е 3000 евро и нагоре, да се сравняваш с германци и французи. За тях това им е сравнително евтино.
Цитат:
splendor
Много е. Твоята заплата не е 3000 евро и нагоре, да се сравняваш с германци и французи. За тях това им е сравнително евтино.
Няма смисъл да спорим.Моята заплата няма да я коментирам.
Цитат:
Genadi80
Няма смисъл да спорим.Моята заплата няма да я коментирам.
темата се изчерпа, спирам да пиша за това чудо. :Drinks:
Цитат:
splendor
темата се изчерпа, спирам да пиша за това чудо. :Drinks:
Това дали да пишеш е лично твое мнение.Преди време се подкрепяхме за тези машини,но сега явно мненията ни се разминават.
Едно поне е сигурно,други марки и машини в този клас нямат тази опция.
Цитат:
Genadi80
Това дали да пишеш е лично твое мнение.Преди време се подкрепяхме за тези машини,но сега явно мненията ни се разминават.
Едно поне е сигурно,други марки и машини в този клас нямат тази опция.
Разбира се, понеже темата се изчерпа. Това, което трябваше да се знае за адаптора го написа. Ясна е и цената. Продължаването на писането за адаптора минава в графата спам, понеже темата е за климатика, а не за адаптора. Та точно затова написах, че спирам да пиша за адаптора.
Давам двойно за такъв адаптор с обратна връзка за моите клими, ама няма.
Цитат:
milanov
Давам двойно за такъв адаптор с обратна връзка за моите клими, ама няма.
Имаш един вариант...с едно китайче.Или сменяй машините с по-нови.