Здравейте!
Моля за мнение относно модела,ще се използва за помещение хол +кухня 45 квадрата!
Ще бъде ли удачен модела или да се насоча към друг!
Здравейте!
Моля за мнение относно модела,ще се използва за помещение хол +кухня 45 квадрата!
Ще бъде ли удачен модела или да се насоча към друг!
Ако смяташ, че:
отопл. мощност - 6.0/0.3-10.5/ - ще са достатъчни за това помещение, то значи, ще ще е удачен.
По важното, в случая, е състоянието на машината.
Надявам се,че е добро състоянието на машината!
Ако всичко е наред с климатика да разбирам ли че е добър за моя случай.
Това само ти можеш да прецениш. 45м2 не е кой знае каква информация, че да може който и да е, да ти каже нещо конкретно.
Значи помещението е с изолация 12см, дограма троен стъклопакет,югоизточно изложение.А може ли да се намери пълно инфо за модела,че аз нещо не мога да намеря на разбираем език.
Screenshot 2021-01-24 212614.png
Надявам се го разбираш...
1600 грама фреонец ,нищо работа .. има за 2 тошиби 16ки![]()
Уникални сте хора.Много ви благодаря за всичката информация.От всичко видяно дотук като информация ще сложа машината и ще ви кажа как се държи и наблюдения!
Здравейте!Климатика беше монтиран вчера.Първите впечатления от климатика са добри.При зададени 23 градуса на Ауто Вентилатор подържа 23 градуса в помещението,при външна температура -2 .Относно консумацията движи се от порядъка на 1000 вата до към 900,но като цяло си бълва огън климатика.На по късен етап ще напиша за още отзиви.Сега му разгадавам опциите на дистанционното.Търговеца ми даде и превод на дистанционното.
Консумацията му е малко висока, но ако помещението не било отоплявано до вчера, си е нормално.
На ме ми се вижда добре консумацията за 45м2 и външна -2.
Това е към този момент ,но мисля че и да искам няма да може да падне като консумация,но да вмъкна че вече отоплява хол,кухня коридор и спалня ,като температурата в спалнята е от порядъка на 20 градуса.