All easy е дърво, колкото и някой да се опитва да го възхвалява. Комшията ми наби един Extreme Heat Nordic и е доста доволен. При приблизително еднаква цена няма място за сравнение.
Преглед за печат
All easy е дърво, колкото и някой да се опитва да го възхвалява. Комшията ми наби един Extreme Heat Nordic и е доста доволен. При приблизително еднаква цена няма място за сравнение.
Благодаря на всички, взели отношение по въпроса.
ПП Само информативно казвам, въпреки че най-вероятно повечето знаете вече има Midea Oasis 18-ка, към момента бяха само 9 и 12.
Какъв Киндер ще излезе от към компресора, предстои да видим.
при мен All Easy 9 работи чудесно в помещение 24 квадрата поддържайки 23-24 градуса ,в нова сграда в момента още без съседи никой не топли от никъде - много рядко офи ,много редки дефрости никакви шумове от фреон или пукания на пластмаси
Extreme Heat Nordic e безспорен фаворит.
.
Днес си поиграх малко с Xtreme Save Lite 9ка ,монтирана в един офис .. климатика слиза и работи устойчиво на 14 херца ,доста е тихо вътрешното тяло и според мен е подходящ за малки помещения ,минимума ще е около 200 вата и няма да се покачва под нулата . Външното има нагревател на дъното .
Този модел е спрян от производство.
в доста магазини се предлага все още
Въпрос към ползващите приложението "Smart Home" Възможно ли е да отчита по-малко киловати от реално изразходваните? При мен за 15 дена се явява разлика от близо 20 киловата.
А по-високият разход как се отчита?
Смарт контакт, отделно имам и един от "големите" бели уреди за отчитане. Един ден бях изключил всичко без климатика та и по електромера успях да направя съпоставка.
Ясно. Благодаря за бързия отговор. При мен по Tapo излизат за днес 3.705 киловата. Това от 00.00. Смарт хоум отчита 2.5 киловата.