Re:Midea MSR5 12HRN1 vs. Panasonic CS/CU-UW12GKE
Цитат:
Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Да спор няма че с general печеля повече най-вече от това че нямам рекламации и няма недоволни клиенти за разлика от мидея която за отопление не монтирам.Мидейката си е летен климатик исключение правят колоните касетите и каналките които за цената си работят доста добре!
valen1 извинявай ама тя всичката техника си падна доста като цена от както обявиха криза.
Цитат:
Първоначално публикувано от naydenov69
Защо се изказваш неподготвен като депутат в народното събрание за "Мидейката си е летен климатик "
За пореден път се изказваш негативно за Мидеата и за пореден път няма да се съглася с теб защото мога да ти дам телефоните на минимум 1500(хиляда и петстотин) клиента които си се отопляват с Мидеи и нямат проблеми някой от тях вече повече от четири години, между които съм и аз самия.
Имал съм случай, при който клиента остава недоволен от марката, поради лошо извършен монтаж и не компетентнос на техниците и не познаване работата на съответния климатик и сервизирането му.
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Имал съм случай, при който клиента остава недоволен от марката, поради лошо извършен монтаж и не компетентнос на техниците и не познаване работата на съответния климатик и сервизирането му.
... вероятно и от там - съответния "компетентен" техник, който го е монтирал така, си създава мненито после за този климатик, че е "лош" ....
Здравейте,за сега Панасоника топли.При отрицателни температури ще му помагам с духалка ако трябва.Относно надписа на кашона-в превод"Да не се пуска при температура под -5 градуса".Ами повечето климатици които гледах производителя ги дава до -5 градуса.А аз нямам намерение да го спирам зимата,камо ли при под -5.Предполагам ,че казват да не се пуска заради замръзналото(сгъстено)масло в компресора.Да не се пуска,а не да не работи,или,че не може да работи.Ще го видим как се държи и пак ще пиша впечатления :) Техниците ги питах на по бира как са се държали миналата година,казаха"по добре от Мидеа,нямали сме оплайвания"
Ще поживеем,ще видим :)
Техници на по бира на следващия монтаж на по две не е добре.Дано да е така да нямаш проблеми зимата.
lavsho и аз работя със мидея но повярвай ми при нас паднат ли мъглите и големия студ с тях умира мидеята и почва едно замръзване ,дрънкане и т.н.Когато пуснаха едно лято SOGO тогава монтирахме грубо около 200бр. броя тези машини не ги интересува колко е вън работят и не дрънкат, първите модели на мидея също работят добре и нямам почти никакви рекламации но сега новите ги осакатиха много на 10бр. един работи що годе.
Явно на мен в Плевен ми разтоварват тези дето работят добре, а при тебе тези който не работят.Имам монтирани климатици и по поречието на Дунав и няма оплаквания.
Знам че имаш монтажи в Никопол вече ми се оплакаха хората а някои вече смениха мидеите монтирани от тебе.
Не са мой тези който сте сменили а и незнам с какво сте сменили защото хората там и мидеята им е скъпа.Но ми е интерсно от какво са се оплакали хората? Скоро ходих на профилактики и са си там климите.