На MIDEA MSV1-12HRN1 батериите на дистанционното по колко време ви карат?
Имам MIDEA MSV1-12HRN1 точно от 1 г. Нормално ли е батериите на дистанционното да заминават така бързо, вече 2-ри комплект замина и то зимата не съм го палил повече от 2-3 пъти. Или нещо гнило има...чат-пат гасне, странни символи показва, не ще да сменя нищо, изчезват всички надписи, и като сменя батерии или размърдам старите се закрепва положението. 2-3 пъти месечно го прави ама е досадно.
Re:На MIDEA MSV1-12HRN1 батериите на дистанционното по колко време ви карат?
Ами това е верту модела моя е 18 и при мен искараха има няма година и като се изхабят и почва да не вкючва и да праи номера смениги с нови и готово ама слагаи дурасел Според мен се изхабяват по бързо понеже дисплеяму е постояно активен с показания Но не е фатално това
Дано да е от батериите. Аз верно слагам някакви измислени, ама явно ще наблегна на читави.
Изтощават се по бързо защото има подсветка на дисплея и бутоните.
Аз имам същия модел и батериите ме карат по година и нещо.В началото като го взех много го базиках и батериите падаха бързо.Като съвет насреой го на една температура и го забрави,батриите падат ако ти е включена функцията follow me.аз лично вече не я използвам
Съгласен съм с Велев и Найден.
Цитат:
Първоначално публикувано от valerko
Имам MIDEA MSV1-12HRN1 точно от 1 г. Нормално ли е батериите на дистанционното да заминават така бързо, вече 2-ри комплект замина и то зимата не съм го палил повече от 2-3 пъти. Или нещо гнило има...чат-пат гасне, странни символи показва, не ще да сменя нищо, изчезват всички надписи, и като сменя батерии или размърдам старите се закрепва положението. 2-3 пъти месечно го прави ама е досадно.
И най вече, не се знае тези дето ги взимаш за нови ,в какво състояние са-да не им е изтекъл срока или към края си-замервай ги и,или смени марката.