Midea MSR-09HRDN1 - моля за мнения
Здравейте! Искам да попитам за този модел на Мидея! Видях този модел как работи в един офис посред зима и ми се стори доста тих , а и струята не беше натрапчива и в същото време в помещението беше доста топло! Естествено с едно влизане някъде няма как да се разбере що за стока е, но реших да се поинтересувам за този модел! Мисля да монтирам бъдещият климатик в стандартна Г-кухня северно изложение, с изолация от вътре и от вън! Мисля че стаята е 12 или 13 кв.м! Мястото на което би се монтирало външното тяло е доста усойно и в нередки случаи изложено на силен вятър (все пак Варна е доста гадно място през зимата), а и влажността е доста висока! Според характеристиките му дават много добър КОП, а дали е верен!? Но най-много ме интересува модела дали е здрав, тъй като сервизи и ремонти са последното нещо което искам! Прочетох темата за термодатчика и не ми е проблем ако се монтира така че да работи климатика!
Предварително благодаря!
Re:Midea MSR-09HRDN1 - моля за мнения
Видях един климатик да работи тихо и да топли много. Ама при каква външна температура си го видял при +10° или при -10°.
Midea дефектират много по-рядко за разлика например от Haier. Дали ще топли зависи от топлозагубите ти.
Наистина се опитах да бъда по-подробен с идеята да не пропусна нещо! Направи ми впечатление защото навън беше студено, може би около 0 градуса може и по-ниска да е била температурата! Но все пак калиматика ми направи впечатление, а затова дали е добър вариант питам вас! Все някой трябва да има наблюдения как се държала машинката миналата зима! :smiley:
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321793509[/time]_________________________________________________
Ако този вариант не е добър, няма да се разсърдя на други предложения в този ценови диапазон!
Може и да е добър зависи какви са килограмите на телата, защото в интернет са различни. Ако килограмите на външното тяло при тази 9-ка са както пише в сайта на български вносител по-долу 38,5 kg. е добър вариант, ако са както пише в друг български сайт 27,5 kg. не е чак толкова добър вариант. Докато не отидеш да го видиш в магазина няма как да знаеш със сигурност.
http://www.midea-bg.com/en/products/...r/msr_09hrdn1/
Пиши на VeleV.Klima той е по запознат с този модел.
27.5 е , но си вземи модела MS9V- 09HRDN1, иначе в този ценови диапазон е ГРИИ, АТС-ГРИИ
Цитат:
Първоначално публикувано от ya
27.5 е , но си вземи модела MS9V- 09HRDN1, иначе в този ценови диапазон е ГРИИ, АТС-ГРИИ
И аз съм за този модел.