Здравейте,
Имам пропуск във външното тяло , който не мога да открия с пяна. Надух го с азот на 20 бара и за една нощ спадна с 2 бара. Не е от конусите . Може ли да ми дадете насока къде най-често се получава пропуск при тези модели ?
Здравейте,
Имам пропуск във външното тяло , който не мога да открия с пяна. Надух го с азот на 20 бара и за една нощ спадна с 2 бара. Не е от конусите . Може ли да ми дадете насока къде най-често се получава пропуск при тези модели ?
Търси следи от омасляване ,ако не си ги измил вече с вода и пяна.Надуй го на 30 бара.2 бара разлика могат да те излъжат и пропуска може да е на друго място.
Този пост е редактиран от microclim@; 27-02-18 в 11:49.
Надуй го на 40бара и ще се покаже къде е.А най-често ако е топлообменника е на долния ред около извивката.
п.п писъл съм с колегата едновременно.
Проверете клемореда на компресора.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Гледайте хубаво клемореда, че досега 3 климатика съм изхвърлил заради пропуск точно от клемореда. 2бр. Нео и 1 бр. Панасоник-изпускаха точно между клемореда и корпуса на компресора..
Ето от къде се оказа, че пропуска. Не мога да си обясня как се е пукнала там тръбата. Запоих част от тръба отгоре и за сега няма проблем.
Това да не е същия модел, дето снимах и постнах във "вашите снимки"?
Това конвенционален климатик ли е?