Има и каталог на модела на линка по горе в manuals там са дадени 29.3кг, но може за Европа да са други характеристиките на модела
Преглед за печат
Има и каталог на модела на линка по горе в manuals там са дадени 29.3кг, но може за Европа да са други характеристиките на модела
Колеги,помагайте имам дилема.Колебая се между Мидея бреезлес 12ка за 1295 лв,Фуджицу 12 LMCE за 1140 лв и фуджицу нокриа KMCB 12ка за 1550 лв.Трябва ми за хол с външна изолация пвц догрма и паркет около 21 кв.м.Ще е разположен срещу дивана на около 3,4 м.Ще се ползва предимно за отопление в Пловдив.Ще замени старата ми Мидея конвенционалка 12 MSV1 верту. Най важното е икономичност и комфорт да няма хладна струя зимата??
Mitsubishi Heavy и Mitsubishi Electric са по топлите струи.
naiden, във форума има тема за избор на климатизатор. Ако отговорите на въпросите, ще получите адекватни предложения съобразени с условията и Вашите изисквания.
Колеги лятото принципа на работа като зимата ли е. Пускаш го юни и го гасиш септември
Не естествено, пускаш - спираш както ти е кеф.
Няма "студен старт" на компресора, няма нужда да се темперират помещения, температурните разлики са малки( в сравнение със зимата).
Само преди да спираш оставяй 1/2 час на вентилатор - да подсуши вътрешното.
Последното е много важно условие, ако не искаш се вмирисва климатика.
Моите работят на 22-23 градуса. Иначе ми е жега. Виж това за вентилатора не го знаех. Сега прочетох че има и режим изсушаване. Тои ли да се пуска или само вентилатор.
Там откъдето избираш heat-cool-dry има и fan. Избираш него и го оставяш да върти 20-30 минути.
Това " изсушаване" или dry изсушава въздуха в стаята, но мокри топлообменника.
Така че fan.
Добре. Благодаря ви че не го знаех това.
На охлаждане най добре е да се пусне самопочистването.Климатика си джурка двайсетина минути и спира
А как се пуска тва самопочистване.