Колеги този е 1400 лв с монтажа и го дават хиперинвенторе. Вярно ли е или е някаква търговска лъжа.
Колеги този е 1400 лв с монтажа и го дават хиперинвенторе. Вярно ли е или е някаква търговска лъжа.
Това за хиперинверторите е писано вече незнам колко пъти ...Всеки има право да вярва в каквото си иска.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Демек е лъжа. Колеги разпитвам защо хем бюджета не е голям хем като ги сложиш ще разчиташ на тях поне 10 години.
10 години.....Сериозно? Техниката не е това което беше....
Правите една торба компромиси и отнасяте някоя "цепеница" както в модерно тук да ги наричат кошниците...
Затова питам защото има и знаещи и препатили и да се даде препоръка за нещо добро.
Закъснял си - по 620 лева вървеше в емага мерцедеса при цепениците - StarLight 12TSWF, ама свърши.
Все още можеш да го закупиш от тук.
Този пост е редактиран от the inquirer; 31-07-21 в 10:23.
Друг модел няма ли от тия.
Има, ама не са като тоя![]()
2 от тия за една мидея. Добър вариант стига да работят.
Я си купи, каквото ти каже магазинера. Така ще има виновен, ако не работи.
Този стар лаит които препоръчва колегата е 1000лв с монтажа.
И аз съм харесал тия MSFAAU-12HRFN8 ама не мога да намеря мнения за тях. Някой собственик няма ли да сподели как се справят машините ? И пише че са хиперинвертори защо казвате че не са?, то рекламни трикове на китайците много но тия мидея колко клими правят в техните фабрики, би трябвало да са читави ? Дали ще топлят най-вече и дали ще са икономично ми е въпроса, за охлаждане ще стават това е ясно.
Килограмите са добре и за външно и вътрешно тяло мисля.
Вътрешно mm 940 x 193 x 325 kg 10.7 Външно mm 800 x 333 x 554 kg 29.3
климатик с подобен хардуер не може да се нарича "цепеница" ,цепеници станаха "японските" марки с по 24 кила външно тяло и топлообменник с тръбички през една ( здравей Мирай и подобни ) .. за тия пари определено си заслужава мидеята .. нещо интересно от мануала : FAN SPEED Selects fan speeds in the following order:gAU g 20% g 40%60% g 80% g 100%.Press the Adjust orbutton to increase /decreasethe fan speed in 1% increments.
Някой може ли да потвърди че тази опция със стъпките от 1% работи
Този пост е редактиран от Alexi; 03-09-21 в 18:08.
Здравейте,някой наясно ли е дали подгрева на тавата се включва само при дефрост, или при температура под 0гр. работи постоянно.В сервизното не можах да намеря нищо по този въпрос.За включване и изключване на подгрева едва ли ще има функция.Ако някой има по-пълно сервизно от стандартното което е в гугъла,моля да го пусне.Благодаря ви предварително.