Отговор: Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++
Имам различни марки климатици които си въртят турбината при ОФ но нито един от тях не ми причинява дискомфорт, защото вътрешните им тела не духат срещу легла, дивани и бюра.Според мен избора на място на вътрешното тяло на климатика е много важен и от това зависи дали ще чувствате дискомфорт от работата на климатика.
Мидеата няма обороти на турбината които да са специално за следене на температура а си върти на най ниската от дистанционното.
В 12м2 спалня където и да ти е сложено тялото този дебит си се усеща.
1 Прикачен файл(ове)
Midea Breezeles когато влезе в ОФ турбината и се върти с дебита на тихия режим който е доста по слаб от първа степен(20%)на турбината.Спалнята ми е 14кв.м. и можете да видите разположението на вътрешното тяло на Мидеята което духа към вратата на спалнята и не ми причинява дискомфорт.
Прикачен файл 40490
Мен не ме дразни толкова много това че вее постоянно, а това че люлее вътрешните щори постоянно :D
Цитат:
Първоначално публикувано от
pkadiev
Мен не ме дразни толкова много това че вее постоянно, а това че люлее вътрешните щори постоянно :D
Вътрешната щора се люлее само при влизане в режим ОН/ОФ.Тази зима е много топла и затова климатика бързо достига зададената температура и често влиза в режим ОН/ОФ.Ако някой знае дали може да се спре вътрешната щора на вътрешното тяло на Midea Breezeles нека сподели.
Тея вътрешни щори не са ли на прозореца? Не на Брийзлеса…
вътрешната клапичка ако ви дразни ,аз съм я махнал и вече не я вее :D
Цитат:
Alexi
вътрешната клапичка ако ви дразни ,аз съм я махнал и вече не я вее :D
Вътрешната малка клапа на вътрешното тяло на Midea Breezeles и аз я свалих но моторчето и продължава да работи и да се чува как работи.Моля някой да сподели ако има начин да се спре да работи моторчето което я задвижва.
Не можеш ли даги спреш от дистанционото. При мен вертикалните жалюзи на Eazy Pro и Save Lite се движат само ако ги активирам.
Цитат:
its large
Не можеш ли даги спреш от дистанционото. При мен вертикалните жалюзи на Eazy Pro и Save Lite се движат само ако ги активирам.
Midea Breezeles освен голямата клапа на вътрешното тяло и вертикалните жалюзи които могат да се спират от дистанционното управление има и допълнителна малка клапа задвижвана от допълнително моторче, която автоматично се движи само при влизане в режим ОН/ОФ и не може да се спира от дистанционното управление.
Човека се пошегува, че му клати пердетата. Вие къде отидохте.... ;)
Сега като е по топло отвън има ли вариант да си подържа 21 градуса а не да ги надскача и да спира. След това да тръгва след 2-3 часа като падне на 20 което е малко неприятно.
В различни сайтове го дават за различна кубатура...
12-ката достатъчна ли ще е за южен хол ~ 70м3, 5-ти етаж, 10см вата на фасадата,
троен стъклопакет 4-сезона, 5см вата на тавана.
Предимно за охлаждане.
Тази функция Custom Dry как се пуска?
И на отопление и на изстудяване не ми е активна.
Това Breezless било голяма работа. Хем изстудява, хем не ти духа във врата. Чак сега го оценявам този климатик.