Ще бичи постоянно не само по време на дефрост. Ако имаш ватметър, зимата ще се убедиш сам.
Преглед за печат
Ако имате впредвит, че винаги докато рабоги на отопление ще работи не е е така.
На външна 9 градуса, не включва. Предположих, че ще е на дефрост. Може и да е след определена температура. Като застуди ще пиша.
До какви минимуми пада 12 ката
Аз днес на темперирано помещение я гледах 20 минути беше на 150 вата. За 5 на 140.
Наистина като догонва развърта до 1600, ама няма вибрации
Много ми хареса, че вътре е много тих при он офф
Може би малката клапа дето се извърта само издава тих звук, но не е стряскащ
Ако може някой да ми каже как да върна началните настройки така, че да ми излизат мненията така, че най-старите да ми излизат на 1 страница, а най новите на последна. Сега най-новите са на 1ва и ми е много тъпо така.
същите са буквите но моя е 9ка ,може би за това няма .. аз като видях че няма се зарадвах в интерес на истината ,за 15г отопление с климатици не са ми замръзвали та и тоя не очаквам да замръзва ,а не обичам да топля улицата със 100-150 вата ,дано да работи само при дефрост .. машината е сериозна не се притеснявай ,за тия пари е пушка ,и наистина е доста тих а това аз да го кажа не е малко
Е ще видим кога работи. Аз с климатици се топля също от около 15-16 години и много смених. Евтини, скъпи, японски,корейски, всякакви. Шума не ми прави проблем за спане освен ако не е от проблем. На Lg съм спал, та нищо не ме впечетлява.
Заменя стар Санг който реално е Грии Кози, та всичко е по-добро от него.
Ц-ц-ц чак па да се "радваш" че липсвал нагревателя , ма нали си е твоето как няма да те радва :)
Хората на де по сериозни машини си играят да слагат нагреватели а тук ти идва готов монтиран. Иска само едно ключе изведено вътре да си го ползваш с кеф другите докато поливат с гореща вода. Отвора не е голям и може да е "сметнат" за ползване с реотан .
Нищо чудно да има опция да се пуска и ръчно от ДУ , доста нагъзена беше тая мидея .
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Аз се обърках. Сега според вас хубаво ли е или не да има нагревател в тавата?
Аз нямам мнение по въпроса
Aко го включва по време на дефрост не е лошо, сега да работи постоянно незнам гак ще е. Този на компресора май работи само в стенд бай, след 0 градуса.
За 24 часа, в помещение 22 квадрата, със външна изолация и дограма, при външна към 10 градуса е изхарчил 3 киловата, настроен на 24 градуса. Температурата е варирала от 23,6 да 24,6. Много ми харесва, че компресорчето не предава вибрации на ниски обороти. Фуджитсу КГТА, много буботене предава на 400-600 вата.
Не им обръщай внимание, двамата се хапят на климатици. Ползвай си го и хич да не ти пука. Важното е да топли и да охлажда. Другото е суета.
Аз само го сложих, не го ползвам, ама е на много близък човек, та е включен в уред. Термометри, с Wi fi и го следя.
За парите си е супер. Иначе аз съм със Панасоници и КГТА
На село съм с един дядо Бард, може да боцна една такава Мидейка на негово място, че се измъчи кучето. 14 години не е спиран.
Едно време и аз мислих такава за детската, но Емага избухнаха с китайски цепеници и за парите на 9-ка взех 2 броя. Иначе доста приятен климатик.
Има сходство, но цепеницата е TCL, не мидея.