този сайт го разглеждах и не можах да немеря нищо за модела който ме интересуваЦитат:
Първоначално публикувано от edi1
Преглед за печат
този сайт го разглеждах и не можах да немеря нищо за модела който ме интересуваЦитат:
bika на сайта натискаш каталог после - RAC - единични и мулти-сплит (до 4 вътрешни тела) системи и в пдф формат е дадено там
bika освен ако "най-тихите"" не са си актуализирали сайта...щот те са голяма работа...
bika виж www.ekomatik.com -не са вносители ама май си гледат сайта по често
какво искаш да кажеш с това "най-тихите" аз не съм казал,че тези са най-,просто такива отзиви прочетох,че мицубишито е по-тихо от фуджи RSA09LC, а такива 2 фуджита мисля да сложа в дневната,а мицубишито в спалнята,ако наистина е по-тихо.една жена във форумите каза,че има мицубиши и фуджицу ASYA09LC/което е близнак на този модел фуджи/,затова ви попитах за това мицубиши,но пък може и да съм се подвел нещоЦитат:
Първоначално публикувано от Climatronic
искам да кажа че ги мързи да си обновят сайта щото са вносители това е ...а иначе да те са с Дайкина много тихи наистина. От фуджи доста по тихи. не не си се подвел. само искай грамотен монтаж.
ок :) много благодаряЦитат:
По добре да изглеждаш глупав,отколкото да отвориш уста и да разсееш всякакво съмнениеЦитат:
Аз съм с FA35. VA са до -10 за отопление. VAH са на -20. Според брошурата поне.Цитат:
VAH (H-то е от Heater - нагревател) имат допълнителен нагревател и са за северните страни. Не знам в БГ дали се намират.
Здравейте на всички знаещи!
Предстои ми закупуване на климатик, но колебанията са ми голями!
Стаята е 21 м2 или 54 м3, югозапад, изолация, ПВЦ, спи се в нея и понеже е хол и се пуши. За пушенето ми препоръчаха плазмен филтър, но чувам мн. противоречиви мнения! Бих искала да знам какво е вашето?
За сега сме се спряли на mitsubishi MSZ-FA25VA или Fujitsu ASYB -09 LCD.
Помогнете с компетентно мнение!
Много благодаря!
Ами да ти имам проблема.И двете машини са много добри.LDC-то е малко по-мощен и по номинал и максимално, FA имат сканиращ термометър, и двете машини са от един и същ клас, сходна е и цената.За цигарите не се надявай да може да премахне всичко, иначе донякъде плазмения филтър премахва дим, миризми и други подобни.Няма да сгрешиш който и модел да избереш.
Мерси за отговора! Проблема ми беше там, че ми казаха, че много бързе се задръствали тези филтри. Вярно ли е?
Зависи от чистотата на въздуха в помещението.Те се мият.
edi1, аз не разбирам от климатици! Кажи ми, моля те, ти кой от двата би си взел?