Re:Mitsubishi MSZ-AX28 - нещо не работи, помагайте!
Цитат:
Първоначално публикувано от Николай Стефанов
От Търговище, но не вярвам това да е проблем.Наистина ми трябват добри и ТИХИ машини, поне един брой/по-добре две/
п.п.Ако тази 40-ка стои може и да я отнеса :)
Градски, за каква стая ти трябват климатизатори? Преди около 20-ина дни eddy спомена, че има BDR 28-ца в НТТ-3 и ако още не са го купили обаждай се и го запазвай, това е климатик произход 2008г. и си заслужава отвсякъде.
Ако си закъснял пиши на лични ще се опитам да ти помогна по някакъв начин.
Ако имаш ,още изгодни оферти ,да се записваме и ние BLUE1. :bravoПромо цените ,да не са само за тебе или са всенародни?Без майтап-една 22ка Цитат:
Първоначално публикувано от Николай Стефанов
нещо тииииииихичко
:Drinks:
Климатика го оправиха смениха нещо по външното тяло.
Такава информация получих от жената.
Да разбираме,че работи добре сега и ти е топло постоянно,а не за кратко?
Херк имам същия климатик. Можеш ли да ми кажеш какво индикира червеният долен ляв диод на вътрешното тяло?
Поздрави Д.М
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294852124[/time]_________________________________________________
Сега разбрах че е индикатор за замърсеност на въздуха само че след като изчистих филтрите не иска да се изключи.Предполагам че трябва да се занули по някакъв начин но на дистанционното няма такава опция
Изключи го за известно време от мрежата , аз така го оправям , а може и да не си сложил филтрите ,както трябва.