Mitsubishi MSZ-AX28 - нещо не работи, помагайте!
преди една седмица ми монтираха МИЦУБИШИ на етикета пише че е клас ААА с фреон410 но нещо не работи както трябва работи стопли стаята и спря вдигнах температурата на26 и като започна -отвори клапите духне хладко и затвори итака няколко часа стаята се охлади .Техниците казаха че всичко е наред нещо кондензатора не бил разредил изключиха и след15 м ин го пуснаха и оооо щастие тои тръгна и стопли .Момчетата си отидоха и след 4 часа аиде пак същото не съм го докосвала този път .Започнах да се отчаивам взех си климатик пък съм на студено .Кажете някои имал ли е подобен проблем и как го е решил. :help
Re:Mitsubishi MSZ-AX28 - нещо не работи, помагайте!
Имам абсолютно същият проблем със същия климатик и не знам на какво се дължи, като духа топло духа докато достигне температурата и после се почват едни мъки дига сваля клапитите едвам започне дадуха топло и пак спре. Последния път при зададена температура 25 г стигнахме до 19 в стаята. Незнам какъв му е проблема.
Цитат:
Първоначално публикувано от herk
Имам абсолютно същият проблем със същия климатик и не знам на какво се дължи, като духа топло духа докато достигне температурата и после се почват едни мъки дига сваля клапитите едвам започне дадуха топло и пак спре. Последния път при зададена температура 25 г стигнахме до 19 в стаята. Незнам какъв му е проблема.
Цитат:
Първоначално публикувано от didipop
преди една седмица ми монтираха МИЦУБИШИ на етикета пише че е клас ААА с фреон410 но нещо не работи както трябва работи стопли стаята и спря вдигнах температурата на26 и като започна -отвори клапите духне хладко и затвори итака няколко часа стаята се охлади .Техниците казаха че всичко е наред нещо кондензатора не бил разредил изключиха и след15 м ин го пуснаха и оооо щастие тои тръгна и стопли .Момчетата си отидоха и след 4 часа аиде пак същото не съм го докосвала този път .Започнах да се отчаивам взех си климатик пък съм на студено .Кажете някои имал ли е подобен проблем и как го е решил. :help
Това нови климатици ли са????
След като това е климатик втора употреба я има и вероятността да става въпрос за един и същ климатик.
Възможно е този климатик да е бил свален от didipop поради негови оплаквания към фирмата от която го е купил за недобра работа и в последствие да е бил продаден на herk.
Я да пратя аз едно писъмце по електронната поща до didipop да го питам как се развиха нещата. Дано да отговори.
Станала е лека грашка моя климатик е Mitsubishi MSZ-AX25
Я напиши моделите на вътрешното и външно тяло да ги видим дали отговарят. Може да са ти сложили вътрешно 25-ца, а външното да е 28-ца.
Може също и didipop да е объркал изписването на модела.
моя го смениха ,след 5 посещения и приказки от сорта че напрежението е ниско и смяна на траф.Сега с новия всичко си е наред даже работи по добре от новия ни Даикин в другото жинище.сложиха ни тошиба и е супер.
:detective: valen1 май ще се окаже прав за размяната :)
То, когато има замяна добре,ама когато няма... :)
Вътрешно тяло MSZ -AX 25H-W
Външно тяло MUZ -AX 25H
Купен от HTT-3
От вчера не може да почне да духа топло.
тия НТТ-3 почват нещо да се о--рат как после човек да отиде при тях или да ги препоръча :081:
Еми нека каже климатика дали е в гаранция и дали е викал техник. Може и нещо дребно да е, а може и да е измама, много малко инфо имаме за да коментираме обективно.
Аз затова съм малко против тези климатици. Айде, от форума сте капацитети, ще проверите. Знаете кое вътрешно тяло с какво външно е. Знаете кой климатик си струва и кой не. Знаем, че най-читавите бройки са за "наши" хора. Хората, които нямат познати в тези фирми и хал хабер си нямат, само ги чакат на гюме. За изхабените нерви после няма да споменавам. Затова най-добре 1500 лв. и читав климатик за Бг пазара.