Минвам преди малко под климата и ми направи впечатление че духа топло а жалузата е затворена. Гледам жената закачила на един кламер една мишка да съхне че бебока постоянно и гризе червения нос точно на отвора под нея и си помислих че е пречел да се затвори и се е объркала. Рестартирах климата ама грънци - не реагираЧува се мотора а клапата не мърда.
Разглобих, свалих и отворих моторчето. Оказа се че е счупена едната зъбчатка участваща в съединителя. Залепих я и в момента съхне но имам кофти чувство че ще няма да е сполучлива операцията.
Та на някой ако му се намира или знае от къде да си купя това моторче или въпросната зъбчатка да не си трае ей

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

множко ми се виждат за една такава бъзикня, колега от форума се е купил от кантек за 23 лв. подобно само че е за MH. Едва ли е различно много, да взема да купя едно такова и да импровизирам с него - я цяло ще стане, я зъбчатката ще е същата?
 множко ми се виждат за една такава бъзикня, колега от форума се е купил от кантек за 23 лв. подобно само че е за MH. Едва ли е различно много, да взема да купя едно такова и да импровизирам с него - я цяло ще стане, я зъбчатката ще е същата? 
  Първоначално публикувано от milenjs
 Първоначално публикувано от milenjs