1992 - 2011 г, 19 години дистанционното на МЕ не е мръднало!
Преглед за печат
1992 - 2011 г, 19 години дистанционното на МЕ не е мръднало!
Благодаря на всички, който са дали ценна информация за BEAVERа :thankyou-
Дистанционото ми изглежда така:
http://mail80.abv.bg/app/servlet/get...0700794232.jpg
Зеленото копче за обезсушаване има 3 икони на дисплея :
сърце, тениска и празна. Каква е разликата между 3-те режима ?
Какво значи турбо режим ?
Как се настройва таймера ?
Така изглежда вътрешното тяло при мен и има един интересен надпис: е-@ir, който не знам какво значи, а също и всички LED индикатори без зеления(POWER).
Червения, който свети в момента, светва периодично, на около 8-10 дена и изчезва след изключване и включване на климатика
http://mail80.abv.bg/app/servlet/get...1791036914.jpg
Разгледах PDF файла но там има известна разлика с моя модел.
Благодаря на всички включили се в дускусията :thankyou-
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322250494[/time]_________________________________________________
Правилно си познал Aleksandars, машината е на 410А.Цитат:
Първоначално публикувано от Aleksandars
Моделите на Beever които имат този надпис е-@ir имат възможност за връзка към мрежата и по този начин да можеш да контролираш неговата работа.
никъде не виждам лан порт по вътрешното тяло ???Цитат:
Първоначално публикувано от Aleksandars
Вероятно е WiFi. :)Цитат:
Първоначално публикувано от n_radenkov
Порта няма как да го видиш, докато не отвориш вътрешното тяло и капака на електрониката. Там има извод за връзка. Друг е въпроса, дали при теб това го има или е махнато. А и мисля, че твоя модел няма. Капаците са взаимно заменяеми и от друг модел, имащ тази екстра. Ето виж как изглежда дистанционното управление на модел с тази функция:
http://f32batchimg.auctions.yahoo.co...1070800013.jpg
"Порта няма как да го видиш, докато не отвориш вътрешното тяло и капака на електрониката. Там има извод за връзка. Друг е въпроса, дали при теб това го има или е махнато. А и мисля, че твоя модел няма. Капаците са взаимно заменяеми и от друг модел, имащ тази екстра."
Благодаря Aleksanders,
Дали се вижда на снимката на вътрешното тяло, вдясно от надписа e-@ir има два отвора един над друг, които може да са нещо такова ??
Имаш ли идея какво индикират всички LED по вътрешното тяло ?
Както писах червения светва периодично както е на снимката и изчезва след рестарт ?!
Абе не го мъчете човека...ако имате дайте му един превод на дистанцията...на толкова хора сте помогнали...
Да преведе с гугъла файла, който му дадох.
edi1 благодаря за линка, който си ми дал. Прегледах го, но при мен има някой разлики в дистанционното. Аз постнах снимка на дистанционното и на предния капак на вътрешното тяло, но явно те не се виждат в форума :(Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
Дистанционното като цяло ми е ясно с изключение на следното:
Какво значи турбо режим ?
Как се настройва таймера ?
Зеленото копче за обезсушаване има 3 икони на дисплея :
сърце, тениска и празна. Каква е разликата между 3-те режима ?
Какви са всички LED индикатори без зеления(POWER) по вътрешното тяло ?
абе човек по принцип ти трябва старт стоп режимите и градусите другите копчета едвали ще ползваш :Drinks:Цитат:
Цитат:
Днес сутринта към 0730 забелязах, че заеления диод (POWER) започна да мига и така около 2-3 мин. Също и вентилатора на вътрешното спря. След тези 2-3 мин спря да мига, чуха се леки пукания от към вътрешното тяло и вентилаторът пак тръгна. Това нормално ли е ?
Това му е дефроста, нормално е.
Времето навън не беше никак студено, може би 2-3 С, не вярвам да е замръзнал.Цитат:
Първоначално публикувано от edi1