1 Прикачен файл(ове)
Замръзнали MITSUBISHI ELECTRIC
Тъй като има тема за замръзнали климатици от други марки реших да направя подобна и за така прехвалените MITSUBIHI ELECTRIC, въпреки че са със свалени джъмпъри за по дълъг дефрост резултатът е ясен 1 на 0 за леда. А на горкият клиент какво да му обясня от три купени два спукани.
Re:Замръзнали MITSUBISHI ELECTRIC
Tакова нещо за първи път виждам.
Кое е спукано-търбите за фреона или ламарината на външните тела???
Пък като си казал "А" кажи и "Я" - в кой град/населено място е това, за да имаме представа за атмосферните условия при които са работили.
Bobovo - такива индикации имаше още преди 3-4 години за МЕ и dindo беше писал доста, но "му дадоха зор" и той си изтри написаното.Това беше причината да не купя МЕ, а дженерал и фуджи.
Цитат:
Първоначално публикувано от bobovo
Tакова нещо за първи път виждам.
имам още снимки ама ме е срам да ги пусна, че срамота за тази марка.
Баф мааааааааа му!!!!!!!За нагревател на дъното е, те МЕ са го написали в картите си май,за да се застраховат.
тръбите са се спукали , утре ще ви пусна снимки на тях да видите за какво става въпрос
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330614465[/time]_________________________________________________
Явно знаят за проблема , за това искат нагреватели .
По-скоро дъното е направено по начин, че да има нужда от нагревател. Да ти измъкнат още някое евро.
А клиента къде е бил за да стане такъв.Това нещо не се получава за ден или два.Или и той е от тези които си мислят ,че климатика е перпето мобиле,т.е. не се поглежда никога след монтажа.А джъмпера не се сваля,а ........
И колко струва прословутият им нискотемпературен кит, и съответно какво съдържа?
Цитат:
А клиента къде е бил за да стане такъв.Това нещо не се получава за ден или два.Или и той е от тези които си мислят ,че климатика е перпето мобиле,т.е. не се поглежда никога след монтажа.А джъмпера не се сваля,а ........
vlado1976 Кажи си коя ти е фирмата, та да знаят потребителите на форума от кого да не купуват :police:
Че иначе много ербап го даваш.
Това климатик ли е или пародия на климатик
Аз имам 3 климатика, но с никой нямам такива проблеми
Цитат:
Първоначално публикувано от justify
vlado1976 Кажи си коя ти е фирмата, та да знаят потребителите на форума от кого да не купуват :police:
Че иначе много ербап го даваш.
Това климатик ли е или пародия на климатик
Аз имам 3 климатика, но с никой нямам такива проблеми
Това вече е много грубо !
Какво значение има коя е фирмата той да не ги прави в мазата си. Каква вина има за това че производителя е наблеганал на параметри без качество.
Сериозен фал. По скоро предполагам че може да има проблем с машината. Сега не е чак толкова студено. Преди как се е справяла климата, хващана ли е да замръзва?
Клиентите имат право да занаят от коя фирма какво отношение ги чака ако купят от нея!!!
Няма грубост, има косвено обвинение към клиента/ потребителя на тези климатици от страна на търговец .Когато го обвинява, за нещо за каквото и да е е редно да застане с името си и фирмата, че когато се прибират пари обещания много, но след това :" Цитат:
А клиента къде е бил за да стане такъв.Това нещо не се получава за ден или два.Или и той е от тези които си мислят ,че климатика е перпето мобиле,
".
Аз от търговец който ме обвинява като потребител за състоянието на климатиците, не бих купил нищо.Убеден съм че повечето потребители мислят като мен.
Ако трябва да отида зимата за 1-2 седмици на почивка, да се връщам по време на почивката да им лискам вода ли ???!!!
Велев -най-малко вина има потребителя който е похарчил пари за тези климатици.Ако е знаел дали е щял да си ги похарчи.Ако е знаел и за това отношение горе как мислиш.
Не обвинявам търговеца, но на него явно му е виновен потребителя. И като е търговец "защо стреля от засада"-защитава си интереса на търговец, но не излиза с името си и с логични аргументи, а само с обвинения, тоест камъните са в двора на потребителя/купувача(той сам си е виновен, трябвало е денонощно да стои с кофата с топла вода), не са в двора на търговеца.
И изобщо до това мнение никой никого не е обвинявал.
Това е доста удобен мотив за отказ от сервиз и гаранционно обслужване или непризнаване на дефект.