Колебая се между два климатика???
Здравейте колеги,става въпрос за следните модели:
Mitsubishi Heavy SRK25ZMP-S/SRC25ZMP-S STANDARDКолеги вчера бях притеснен от изгарянето на компресора и набързо дадох ориентировъчни размери. Бързах да закупя климатик, но по-добре да се успокоя (както сторих снощи) и да напиша и обмисля нещата добре с Ваша помощ.
Ще започна с размерите:
5x3.30 детската
4x2.30 кухнята
3x1.5 коридора
5.4x3.4 хол
Апартаментът е разположен изцяло южно. Има вътрешна изолация навсякъде.PVC дограма навсякъде. Имам два ъглови климатика Osaka, но единият в хола изгоря.не съмдоволен от тази марка. Идеята ми беше да си взема хубав и качествен климатик в хола.Когато пускам климатика в хола отваряме врата към коридора. Мисля с този от детската да топля кухнята. а с този от холакоридорчето. Но понякога не пускам този в детската. Работеше само този в хола. и поля кога отварях вратата от коридорчето (то е с плъзгащи врати )
Апартаментът е на 2-ри етаж
В коя част на България и по възможност в кое населено място е помещението/сградата? - Казанлък
желаната температура за поддържане - 22-24 градуса
Отговор: Колебая се между два климатика???
Виждаш ли как падат едни снежинки в сайта на Вимакс? С тези два модела в 24м2 ще падат и при теб в студа.
Може ли да ми предложите - благодаря Ви. Снощи ми изгоря една стара 10 годишна ъглова Osaka (компресора си замина) и сега се чудя какъв да си взема - с малко дете сме. моля за вашата помощ
Например това би свършило работа: Инверторен климатик Toshiba RAS B10N3KV2-E/RAS 10N3AV2-E SUZUMI
а този защо не е удачен вариант?
http://*********/productv/6932/invertoren-klimatik-mitsubishi-electric-msz-sf35ve-muz-sf35ve.html
мене и 10ката на тошиба ми се види слабичка за 24 кв .. а тоя модел на МЕ е орязан и слабоват .. по скоро Toshiba RAS B13N3KV2 ,или нещо на Панасоник или Фуджицу
ами може ли да ми предложите 12ка - Мн. Ви благодаря колеги за помоща.
Цитат:
Първоначално публикувано от
vesselino
Може ли да ми предложите - благодаря Ви. Снощи ми изгоря една стара 10 годишна ъглова Osaka (компресора си замина) и сега се чудя какъв да си взема - с малко дете сме. моля за вашата помощ
Aз бих сложил те това: Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35ZJ/M-S. И спрете се с тия 24м2- площа е 18.25м2.
Аз съм от Казанлък и незнам дали имат сервиз в града. иначе разполагам с бюджет 1500-1600лв.
В Карлово и в Стара Загора има дистрибутори на General.Вземай 1-вия и си реши проблема.
Ето ти списъка с дистрибуторите: Bulclima
Цитат:
tony34al
Aз бих сложил те това: Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35ZJ/M-S. И спрете се с тия 24м2- площа е 18.25м2.
След редакция на оригиналния пост е станала. Преди редакцията само хола беше толкова.
Цитат:
AC_From_Hell
След редакция на оригиналния пост е станала. Преди редакцията само хола беше толкова.
A-ха, е ОК! :offtopic:
Моделът на Панасоник, точно това Хеви не е добър избор според мен.