Отговор: шум от сензора на MSZ-FH25VE
Не мога да разбера половината хора в този форум. Преди години бях писал един пост, че ще си поръчам от китай един контейнер с климатици с ламарина 1.5мм и заради това ще ги продавам като топъл хляб. Явно все още това е основен фактор при избора на климатик... Да взема пък да го поръчам тоя контейнер все пак...
Относно работата на машините, аз лично мисля, че конкретно в това сравнение MELCO по абсолютно нищо не превъзхожда моделът на Самсунг. Естествено, всеки промит мозък ще каже обратното.
И пак казвам не е само Алекси. Достатъчно много хора има с оплаквания от този модел, включително и аз като инсталатор.
П.П. Най-искрено се кефя, когато съм предлагал на същите клиенти други модели и те са настоявали за великия FH и той се държи като ярмомелка при включването.
Не ви се меся в спора ама шума от сензора на FH e като звука на моторчетата от клапите при Тошибите,едни го чуват други не.Монтирали сме доста FH ,даже на едно заможно и капризно Пловдивско семейство които имат ново100в Мицу последна дума на техниката Евала,им монтирахме един после още два и нямат оплакване .
AC новите Самсунзи може да са супер ама не ги искат в Пловдив, не щат да ги взимат.Сигурно знаеш за Пловдивския им дилър,прави един обект лятото в Париж с мултита на Самсунг ,колегите ходиха вече няколко пъти само по ремонти и дертове.
Знам го много добре пловдивския дилър. Също знам, че варненският дилър доставя части и му оправя VRF-ите, които не тръгвали, защото били боклуци. Та същите се бяха скапали след като пловдивският дилър свързал кабелите грешно и им беше изгорил платките, така че не търси винаги проблемите в машините.
Как с 1.5мм ламарина ще постигнеш по-добро запазване на температурата при -10 и по-добър коп? Ясно е, че FH е по-добрата машина.
Той има предвид ,че сляпо се гледа тежестта на външното тяло а не как е направена машината като цяло .. то имаше едни Мидеи с 35 кила външно и едноредов топлообменник ,дебела тежка ламарина само .