А защо се надува с кислород при търсене на теч?
Преглед за печат
А защо се надува с кислород при търсене на теч?
Щото не знаят,че ще гръмне...Разбрали по трудния начин...Не се надува с кислород а с азот!
А ти знаеш ли как точно се надува с азот, защото и с него лесно можеш да взривиш всяка една домашна машина :) Не съм срещал някой да го ползва, с изключение на един - двама приятели :)
:offtopic: Ся кажи и откъде да намери азот в свободно състояние! ;)
Понеже сте разбирачи,какво имат постовете по темата?
Елате да ми гръмнете един от Дайкините-смях в залата!
Стига излагане на..
Последните два са на r 32.
Имали желаещ???
Всичко гърми от некадърност-камини,котли сега вече и климатици,ай честито за некадърността на някои фирми!
Стига бе,газта минаваше десет години зад готварската печка,все още съм жив!
Смях в залата,заедно с джуджетата.
- - - - - - - - - -
Ама такива хора ми трябват!
Дето са разбирачи по всичко!
Основно се интересуваме от специалисти на климатици!
Касапа нещо избяга??-артист
За не знаещите,с Азот може да се надува и без редуцил-вентил,през манометричния блок става,стига да знае човек как.
Не знам питай ''ректорите'' там...:033: Иначе азота го тъпчат на 200 бара, маркучите са до 60... Проблема идва от високото налягане, да не пръснеш нещо, чувал съм и за пръснато наблюдателно стъкло при надуване. На туй налягане и климатика може да цъфне.Опасно е доста!
Стига сте се плашили хората с този газ !
Ако сте нещастници е без коментар да Вие гадно
Е.колко клими има с r 32 та се ослушва Викинга72??
Като почти във всяка тема, и в тази се пишат глупости и излишни неща на корем... Хайде спрете се.
Здравейте, не знам къде да си задам въпроса, дали тук е удачно, но все пак ще попитам. Усеща ли се разлика между R410 и R32 от чисто потребителска гледна точка, т.е. да кажем единия фреон да е "по-шумен" и т.нар. шуртене да е по-изразено при единия вид фреон спрямо другия?