Който плаща той поръчва музиката. Ти можеш да посъветваш и да информираш за негативите според теб, но последната дума има човекът с парите. Ако не си съгласен-тръгваш и идва друг. Ще се опитам накратко да разкажа случка с монтажници на климатици.
Идват в къщи да монтират и почват да ми предлагат места, които са им удобни на тях, но на мен не, като ме уверяваха, че е невъзможно да се монтира, където аз искам. След 15 мин. празни приказки ги заведох в другата стая и им показах монтирано на същото място вътрешно тяло от същата марка и модел, но по-дълго, по-широко и по-високо - 12-ка, а новият е 9-ка. След като им го показах им казах или да почват или ако не могат, да си събират чемаданите и да си тръгват. След като споменах, че в протокола от монтажа, трябва да се подпиша, че съм съгласен с мястото на монтажа започнаха и го монтираха точно там където твърдяха, че е невъзможно.
Уважението трябва да се заслужи! Ако дойдеш да работиш в къщи и искаш да ти платя за труда, ще се държиш и ти с уважение, а не като с клиент-олигофрен, иначе си тръгваш.