За лятна машина става, но конкуренцията има по-добри предложения за тази цена.
Преглед за печат
За лятна машина става, но конкуренцията има по-добри предложения за тази цена.
Машина с максимал залепен за номинала не може да ме впечатли с нищо. Едва ли са оправили и дефроста на марката. Още повече в машина от този клас. Ето за 100 лв. в повече какво предлагат General-Fujitsu.
ME AP - Отоплителна мощност 1.0 - 3.2 - 4.1
General KGTA - Отоплителна мощност: 0.9 - 2.8 - 5.4
Mega, тези машини работят като конвенционални в обществени помещения с по-голям човекопоток и са незаменими. Там да ги слагат, няма да създават проблеми.
Най-големият им проблем, според мен, е цената. Иначе са тихи и комфортни. Просто характеристиките им са посредствени. Горе-долу като при Daikin е положението.
Пробвахме го около 20 мин.и изобщо не влезна в офф,напротив външното едвам си въртеше перката а вътрешното слизаше до куает без да изключва.Сравнено с KGT може по параметри да отсъпва но по всичко друго го превъзхожда според мен.
Имай малко уважение към хора като necata2. Той е един малкото пишещи тук, които имат наблюдение върху много машини и знае какво говори (пише). Един климатик не е само минимуми, максимуми и консумация на номинал, при +7.
а кой е казал че нямам уважение?просто го приканвам да се обоснове?та белким се навия на тия електрици вместо на кгта-то.По принцип като казваш че голф 4 ка;) е по добър от мерцедес Е клас за почти едни и същи пари не е зле да се обосновеш тъй като разбираш.
п.с.-не мога да разбера какво толкова сте се хванали за тия 3-4 децибела по малко шум като че ли това се равнява на прелитащ хилекоптер;)и видиш ли това е най важното нещо за един климатик.:))
С това отношение, не чакай да получиш сериозен отговор. На каква база се изказваш, кое е Мерцедес и кое Голф? Виждал си наживо как работят и двете машини или просто си правиш някакви твои заключения по каталог?
Споко, нека да посъбера още малко наблюдения върху двете машини и ще напиша + и - на двата модела.
От днес съм с 35-ца на тавана. Като посъбера впечатления ще пиша.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c1d8e89471.jpg
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Честито,добър избор на климатик,и на фирма за монтаж както се вижда.
Благодаря.
Аз също съм приятно изненадан от качеството на монтажа, както и цялостния подход към задачата. При мен беше малко по-сложно, но след огледа и обсъждането на всички детайли нещата бяха добре измислени и изпълнени.
@necata2
Специални благодарности към теб, за цялата информация, която споделяш тук.