Отговор: Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM мнение
Цитат:
Първоначално публикувано от
Stoqnov Veselin
Хм , логично ..би трябвало само да тече конденз. не се бях замислял. значи съм написал мнго безсмислен пост. Извинете ме.
Най-безсмисленият, ама нищо поне може да те развесели. Явно климатикът ти работи по-тихо през лятото, отколкото през зимата.
През лятото можеш да вкараш в дефрост вътрешното тяло на климатици с frostwash функция. Виждал съм Haier и таз годишните модели на Hitachi.
А може да има и други, явно не е някаква новост.
точно Аз писах са новите модели на ХИТАЧИ и питах с какви компресори са, защото на офиц. и станица пишеше - sroll, а навсякъде пишеше- -rotary, и сега малко съжалявам . че взех 12 МХИ, а не една 9 АКЕБОНО тазгодишно R32
Цитат:
Stoqnov Veselin
точно Аз писах са новите модели на ХИТАЧИ и питах с какви компресори са, защото на офиц. и станица пишеше - sroll, а навсякъде пишеше- -rotary, и сега малко съжалявам . че взех 12 МХИ, а не една 9 АКЕБОНО тазгодишно R32
И твоето е с R32. За машина със скрол компресор трябва да се броят над 3 бона, а иначе е хубаво висок клас машина за каквато претендира широкумата 9ката и 12ката да са с дву цилиндров ротари компресор.
Иначе като гледам какви пари си броил за това MHI, аз бих взел Akebonoto.
да така е, но комфорта може би , щеше да е по-добър , знам ли, а и +++ , е по-добре от ++ ина охлажданеи и на отопление , щото хола ми е 22 кв
Нали си доволен, остави машината да си работи.
Здравейте!
От днес съм собственик на въпросния климатик от Митсубиши.Ще попитам тук,защото не се сетих да попитам техника.Когато климатикът достигне зададената температура,трябва ли да изключи,или продължава да работи на по-ниски обороти?Може да не съм задал правилно въпроса,но никакъв ме няма по климатиците.
35-ца ли взе?
Цитат:
Aleksandars
Hitachi RAK-25RPD/RAC-25WPD Performance
Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-W~SRC25ZS-W1 Premium
General Fujitsu ASHG09KGTB
Toshiba RAS-B10J2KVSG-E Shorai Edge
Компресора изключва, вентилатора на вътрешното продължава да върти с по ниска скорост.
Цитат:
bobivg
35-ца ли взе?
Да,взех 35,защото направих един бърз ремонт и ми се отвориха още 12 квадрата.
здравейте,
Спрял съм се на тoзи модел климатик.Моля за съвет, дали да се монтира 9-ка или 12-ка.Стаята е с капацитет 47 куб.м., с вътрешна изoлоция на външни стени и таван, източно изложение, 4-ти етаж, северна България.Притесняваме това, че 9-та е с капацитет 45куб.м.Ако се направи монтаж на по-големия плюс още един в друга стая, ще могат ли да oтопляват апартамен от 67кв.м.?
Цитат:
udli
здравейте,
Спрял съм се на тoзи модел климатик.Моля за съвет, дали да се монтира 9-ка или 12-ка.Стаята е с капацитет 47 куб.м., с вътрешна изoлоция на външни стени и таван, източно изложение, 4-ти етаж, северна България.Притесняваме това, че 9-та е с капацитет 45куб.м.Ако се направи монтаж на по-големия плюс още един в друга стая, ще могат ли да oтопляват апартамен от 67кв.м.?
1. Монтирай си 7-цата, за да си един от малкото при които този хубав модел ще работи адекватно.
2. Да, ако апартаментът е с две стаи.
Какво имаш предвид под "адекватно"?
Цитат:
bobivg
Какво имаш предвид под "адекватно"?
Обратното на работа на преоразмерена за дадено помещение машина и произтичащите от това смущения в нервната система на част от ползвателите пишешти тук :))
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Помещение около 20м2 в северна България и да сложи 7-цата!!!
На моменти не Ви разбирам чувството за хумор.
Ами помещението не само квадратура и кубатура...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk