1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM мнение
Здравейте хора. Предлагат ми въпросната Премиума за помещението по-долу, става въпрос за хол с малък кухненски бокс в изцяло южен среден апартамент. Притеснява ме единствено, че зимата при Нас доста често падат температурите под - 15 и незнам как ще се отрази това на климатика, като изцяло на него ще разчитам да отоплява това помещение. Моля за съвет.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=34777&stc=1
Fuji Electric RSG14KMTA~ROG14KMTA или Gree GWH12UB-K6DNA4A (LCLH) U-Crown са по добрия избор за 27m² в Трявна.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
Fuji Electric RSG14KMTA~ROG14KMTA или Gree GWH12UB-K6DNA4A (LCLH) U-Crown са по добрия избор за 27m² в Трявна.
Благодаря за отзива! Бих заложил на Gree незнам защо, но са по мой вкус, въпреки че за "сефте" се сблъсквам с климатиците.
А иначе бях се насочил към Амбър Нордика,aко мога да получа вещо мнение за него и защо трябва да дам 150лв горница за да се сдобия с U-Crowna?
Цитат:
Първоначално публикувано от
AaaareS
Благодаря за отзива! Бих заложил на Gree незнам защо, но са по мой вкус, въпреки че за "сефте" се сблъсквам с климатиците.
А иначе бях се насочил към Амбър Нордика,aко мога да получа вещо мнение за него и защо трябва да дам 150лв горница за да се сдобия с U-Crowna?
150 лв са 25 кутии цигари. Нека за климатик отделяме , малко повече отколкото за мобилен телефон.
Чувате ли този шум -по-точно леко тракане от вътрешното тяло на вашите машини?
След достигане на зададената температура климатикът влиза в режим off,но вентилаторът на вътрешното тяло работи и се чува едно много леко тракане,което е малко дразнещо.Имате ли идея от какво е и заслужава ли си да викам техник?
Добре де, не прочете ли темата? Тракането е от втулката на турбината. Дали си заслужава да викаш техник си преценяваш ти.
Здравейте!
Външна температура около 16 градуса,зададена температура от ДУ 26 градуса в 32 кв.м.помещение ,машината влиза в off.
Нормално ли е?
Топло е още. При +5° може да заработи без да изключва.
Скоро ,поне при нас ,ще падне температурата и тогава ще пиша как се държи.
Благодаря!
А,не.Не съм вманиачен.Просто ме интересуваше дали трябва при тези обстоятелства да изключва.
Всеки климатик изключва, когато топлоотдаването му надвишава топлозагубите на помещението в, което е поставен.
Климатик без ватметър и термометър е все едно да обядваш, но без вилица и лъжица. Може, но....:)
П.П.
Като го видиш на 700W да не се чудиш защо изключва.
Какво по-точно имаш предвид с тези 700 w?
При излизане от off развърта до 600..700W ( там накъде). При по ниска външна задържа там няколко минути и при неговия му сензор вече се е повишила температурата.