Турбината е на auto.
Преглед за печат
Турбината е на auto.
Пробвай да оставиш турбината за по-дълго време на 3-та степен. След като достигне зададената температура, климатика сам ще намали скоростта и няма да влиза в on-off.
Е как сам ще намали скоростта, като му забиеш 3 та скорост - трябва да бичи на трета скорост.
mideaforever :punk:
Не, не трябва!
Оставял съм го на трета степен и наистина намаля сам и тогава по-рядко влиза в off.
Някой може ли да ми обясни каква е драмата с това он/офф, след като консумацията не е по-висока, нали все пак като е офф не черпи ток.
Чешем си езиците. Лично за мен няма драма.
Който мрънка.....да пали.....Прикачен файл 35007
Ако някой го интересува ,ми излезе сметката за ток.За един месец, през който го включвам само от вечерта до сутринта е изгорил 7 лв.
Миланов, и аз мисля така. След като излекувах "тракащите втулки", за мен климатиците са си ок и съм доволен.
Здравейте от месец насам се получава ето това тракане с моето Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W. Интересното нещо за мен е че не се получава винаги. Най-отчетливо е след on/off след 10-на минути спира и едва чувам работата на климатика. Помолих фирмата да минат да го погледнат, но ще съм благодарен на всяко едно мнение и особено от претърпели нещо подобно. Предварително благодаря!
https://youtu.be/pEF0DcvPrAk
Аз го имах същото тракане,но не толкова силно.Сега ми се струва,че изчезна или не го чувам.Доколкото разбрах от форума е втулката на вентилатора.
Това хлопане е от т.нар. "втулка".:smiley: Масово е при мицубишитата. Но какво го причинява - така и не е ясно за сега...