Проблем с Mitsubishi electric ga35va
Моля за малко помощ..монтираха ми климатик Mitsubishi electric msz 35 va,но външното тяло не реагира по никакъв начин..като се включи вътрешното светва..след 6-7 минути мига 3 пъти светодиода и така се изключва..климатика съм го ползвал 3 години ..демонтиран е от техник преди 2 години и сега пак техник го монтира в новото ми жилище..и той си няма идея какво става..моля споделете мнения(решения)на проблема.
Отговор: Проблем с Mitsubishi electric ga35va
А ти защо му казваш техник, ако си няма идея какво става и не знае какво означава мигането?
Цитат:
Първоначално публикувано от
baisar
мига 3 пъти светодиода и така се изключва...
Тази грешка е свързана с някой от датчиците. Трябва де си види на външната платка диода колко пъти мига и там да се конкретизира в кой точно е проблема.
Цитат:
Първоначално публикувано от
bobivg
А ти защо му казваш техник, ако си няма идея какво става и не знае какво означава мигането?
Защото човека монтира климатици в Асеновград и околията..преди мен монтира едно мицибуши дм35..без ядове и машината тръгна..но при мен греда..Взе да се чуди каква е причината външното тяло да не тръгне..пробвахме и това..и нищо..мига 3 пъти за 2,5 секунди и това е https://youtu.be/zg7zXiX2OA8
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Колеги ,моля препоръчайте фирма или техник ,който може да реши проблема споменат в първия пост..благодаря
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi