Отговор: Как да демонтирам ламелите на вътрешното тяло при SRK35SZ, за да почистя мухъл?
  Не съм специалист, но за тези пари според мен трябваше да ви разглобят вътрешното тяло. Нищо, свирено е вече. Напълно ви разбирам, и аз много мразя конфликтите и всячески ги избягвам. Също така обаче ненавиждам и мошениците. Важното е, че в крайна сметка работата е свършена.
     Отговор: Как да демонтирам ламелите на вътрешното тяло при SRK35SZ, за да почистя мухъл?
  И аз смятам, че е скъпо, както и ненавиждам мошениците. Оставих им малко обратна връзка в Гугъл за други клиенти, пък за други години вече ще имам на ум да го правя извън сезона и да търся по-добра цена. Колко в крайна сметка е ориентировъчната цена? Според мен за 240 лв. поне трябваше и външното тяло да почистят, 80 лв. само за него е безумно при положение, че за 120 лв. мога да си купя водоструйка и да си го чистя сам, защото там няма разглобяване
   Цитат:

…защото там няма разглобяване

Отвън навътре ли го мина с водоструйката?
Щот принципно и то се поразглабя…:wink:.(при двоен топлообменник като твоя)
  И като го разкачиш това тяло, как по-добре ще го измиеш, от това да виси на стената и да го пръскаш.
Като му се махнат китайските пластмаси и кривата турбина, целият топлообменник е видим за каквито щеш манипулации, ако искаш и с пароструйка можеш да го пръскаш, с правилното опаковане.