NEO ACS-AL 12 ERA на цена 369.00 лв. в Бриколаж
Здравейте,
тази събота минах през бриколаж и видях на промоция NEO AL12ERA. Конвенционална сплит система, чиято цена бе 399 лв. Интересното беше, че поне по данни на търговеца беше клас А/А с фреон 410 и компресор тошиба.
Знаейки отрицателното мение на доста хора тук за ТАЗИ марка, все пак ще попитам - има ли някой наблюдение по описания по-горе модел или е много нов?
Благодаря предварително за отделеното време!
Re:NEO ACS-AL 12 ERA на цена 369.00 лв. в Бриколаж. От тази седмица е 399 лв.
Малко да намалим напрежението :)
На скоро взех един GENERAL ASH12UB (преди 10 дена) и съм доволен ( с едно изключение - дори и на тих режим когато "спре да духа" винаги има някакво постоянно леко вътрене на вътрешния вентилатор което ме дразни - прави го не зависимо от настроената скоростт на духане).
Пуснах даже тук тема: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42273.0.html.
Понеже трябва да купя още един който ще е за кухнята и се зачудих - там все пак ще се затлачи по-бързо а и там се готви - 15м2 дали трябва толкова мощен и скъп климатик.
Поизчетох този форум и той е една от причините да взема гореописания. Знам, че от евтините най-добре е МИДЕАТА, но нали не пречи да попитам нали?
Re:NEO ACS-AL 12 ERA на цена 369.00 лв. в Бриколаж
Забравих да вмъкна още нещо - питам не за марката (имам такъв телевизор знам какво е) а конкретно за модела.
Благодаря предварително!
Цитат:
Първоначално публикувано от plamen_f
Забравих да вмъкна още нещо - питам не за марката (имам такъв телевизор знам какво е) а конкретно за модела.
Благодаря предварително!
Ако марката е "Трабант", дали модела има значение...?
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Ако марката е "Трабант", дали модела има значение...?
ей напоследък ссамо касапски мъдрости..
Дано има още..
Е тука ме обиди здраво :))
Какво му е на трабанта?
Карал съм и мноого по-лоши коли а половината немци дет идат сега на морето родителите им тук са ги правили прекосявайки половин европа с тези коли много години под ред.
Не сте прав само в едно колега. Тия дето правеха трабантите, ги правехме ние на Слънчев Бряг...
Голяма плодовитост :-memnon
Все пак откъснахме се от същността - има ли някой наблюдение върху МОДЕЛА?
Май няма тук някой дето монтирава тази марка. Явно няма желаещи да си навличат омразията на клиентите.
А е възможно и да няма оплакващи се клиенти също ?