Здравейте приятели. Смея да ви нарека така в първото си мнение в този форум, защото от доста време чета и дори да нямам едно мнение си чувствам част от него.
От близо две години притежавам въпросният модел на Краун и имам няколко въпросчета.
1.Как ви се струва като марка въпросното изделие. Знам, че изобщо не е в премиум сегмента, но се надявам поне да не е и много зле.
До сега машината не е давала ядове. Малко след като го закупих дистанционното се бъгна и си взех някакво универсално.
Зимата се топля с него, но го гася нощем, защото ме дразни шума, а и не обичам да спя на топло.
Сега и въпросите.
Като сложа на дистанционното на най висока скорост и постояннно си работи на нея. Не забелязвам да има какъвто и реглаж върху работата на компресора - струята въздух си е все същата. Тя всъщност се влияе от вентилатора във вътрешното тяло.
В момента съм го пуснал на режим ауто и той поработи малко и спря, като не е достигнал зададената температура.
Изгасих го и пак го пуснах, и го сложих на максимална скорост и зададена максимална температура, а той ми показва вътрешна температура 30 и външна 12 и не тръгва.
Нещо май се сбърка тази машина.
Поздрави.