7 Прикачен файл(ове)
Помогнете !!! Климатик Нипон трансформатор !!!
Здравейте,
имам проблем с климатик NIppon A3210 (мисля, че беше модела). Проблемът е следния: има изгорял траф и сега се оптвам да го намеря същия или подобен, но се оказва невъзможно, тъй като няма никаква информация върху етикета на трафа. Моля да видите снимките и ако някой може да го намери или има идея с какви параметри е да ми пише, ще съм му много благодарен.
Прикачен файл 12386Прикачен файл 12387Прикачен файл 12388Прикачен файл 12389Прикачен файл 12390Прикачен файл 12391Прикачен файл 12392
Отговор: Помогнете !!! Климатик Нипон трансформатор !!!
Да и аз го намерих там, даже едната снимка е от там, но тези 2-3 месеца чакане не ме устройват срещу зимата:)
трафа може да се разглоби и да се изброят намотките му в краен случай ..
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
трафа може да се разглоби и да се изброят намотките му в краен случай ..
Има фирми, пренавиват на добри цени. Носиш и си го взимаш пренавит.
Носих го, но ми казаха, че няма как да направят заварката към магнитопровода и ще има колебания после в напрежението, а то трябва да не играе:)
то си има стабилизатор след него .. не им се е занимавало ..
Тоя траф във вътрешното тяло ли е?
Вальо, това си чист дросел и е във външното тяло. С какви параметри е тази кошница (климатизатора)?
Май е траф. С две намотки е - изгоряла първичната, а вторичната е за доста ток като я гледам.
Те такъв дросел с де намотки не съм виждал тва ще да е уникално в тоя случай
траф е ,изгоряла е първичната щото изработката е "невероятна" .. между другото е 5$ в китайски магазин тоя траф
http://prikachi.com/images/864/6963864P.jpg не знам обаче дали е точно същия.Твоят е HSB
Трафа се намира във външното тяло и е с 2 намотки и найстина първичната е изгоряла. Не зная с какви параметри е клитика, но найстина е доста голям трафа. stoyan1960 , да абсолютно същият е.
Цитат:
Първоначално публикувано от
marko8602
Трафа се намира във външното тяло и е с 2 намотки и найстина първичната е изгоряла. Не зная с какви параметри е клитика, но найстина е доста голям трафа.
stoyan1960 , да абсолютно същият е.
стандартен траф си е с кондензатор.може да ползваш същия от климатик Хайсенс(някой модели)както и в някой Хаери го има същия