Отговор: Почитатели на OSAKA - ЕКО-КЛИМА
Велев, дай писмено становище с печат от твоята фирма на човека, описвайки причината за спуканата ваничка. Добре знаеш защо се е спукала. Знаеш и какви са повечето монтажници в големите фирми за битова климатична техника. Понятието "веднага след монтажа" е много, ама много разтегливо. Ще му е необходимо при повторното повикване от КЗП.
Е какво значи разтегливо пуска се климатика и след половин час или час протича тогава е ясно че климатика има транспортен дефект и се подменя без приказки.
пиша малко със закъснение извинявам се за това но нека поста ми бъде в помощ на хора с подобен проблем по горе в темата е описан
благодарение на КЗП проблема се реши в моя полза естествено
-Хора търсете си правата и не пазарувайте от ЕКО КЛИМА
подмениха часта за тяхна сметка
-Велев още ли смяташ че кондезната вана е отделна част ? на този модел който съм описал
за да се обори мнението на такъв човек,става само и единствено ако той си купи КЛИМАТИК.и аз си мислех ,че разлика в климите няма,като си купувах ЕЛИТ.но след много четене си купих и ДАЙКИН и.......................видях истината.не бедният,а неразумния и незнаещ човек би си купил такива НЕДОРАЗУМЕНИЯ.
....................чета този си пост от преди 4 години и ми идва да се......................САМОУБИЯ
Цитат:
Първоначално публикувано от
Нов
пиша малко със закъснение извинявам се за това но нека поста ми бъде в помощ на хора с подобен проблем по горе в темата е описан
благодарение на КЗП проблема се реши в моя полза естествено
-Хора търсете си правата и не пазарувайте от ЕКО КЛИМА
подмениха часта за тяхна сметка
-Велев още ли смяташ че кондезната вана е отделна част ? на този модел който съм описал
Все ми е едно каква е ваната,просто исках да помогна.С тази марка нямам желание да се занимавам и ми е все едно колко вани има.
здравейте-за 9sme имам добри впечатления. Вкъщи се набутах с един 12лек и спедя този на работа. Вече 4 година работи перфектно и при -10.Tо по ниско на плажа не пада температурата. Пише че е с компр.panasonic
Цитат:
VeleV.Klima
Все ми е едно каква е ваната,просто исках да помогна.С тази марка нямам желание да се занимавам и ми е все едно колко вани има.
не познаваш продукта а изказваш мнение !
с какво ми помогна че не разбрах ?
ОК момчета, стига толкова лично отношение.
Оставям поста на НОВ, само защото може би е прав в първото изречение.И може би мнението на Велев действително не е точно помощ.
Цитат:
justify
ОК момчета, стига толкова лично отношение.
Velev, НОВ, моля обърнете внимание на цитирания пост на модератора на форума.
Следващи продължения на лични нападки ще доведат до наказания.
Моля, въздържайте се и дайте по същество за да сме си полезни един на друг.
Еи този форум пълен с лицемери.