Re:Osaka CH-12 LBP - проблем със зададената и реална температура
Здр. на всички!
Имам 1 проблем със Osaka 17-ka /обикновен/.От 3 дни постоянно ми заскрежава външното тяло през 3 - 4 часа.Не се размразява са, а аз го размразявам принудително.Може ли да ми каже някой каква е вероятната причина?Климатикът е 5 годишен.
Благодаря предварително!
Във външното тяло има дефрост датчик вероятно е за смяна.Равномерно ли заскрежава или на ивици.
мерси за отговора първо.
заскрежава напълно
Има няколко варианта за проблема,но трябва да го види техник - сам няма как да се справиш.Колко градуса е в стаята - ако е топло опитай да го пуснеш в режим охлаждане...и слушай дали ще изсъска вътрешното тяло...
значи до сега все така го размръзявам и за около 15-20 мин. е готов/като го пускам на студено/.В стаята съм го пуснал на 23 градуса.Забелязах го че навън когато температурата е малко над нулата заскрежава.Вчера го размразих около 23 часа и за цяла нощ при температура под нулата на сутринта няма скреж.Днес се прибирам от работа и около 18 ч. и пак целият е в скреж но го оставих дали няма да започне да се размръзява обаче около 21 ч.тои направо спря.
За това изсъскване се получава само веднъж когато го обърна на студено да духо и то само веднъж при пускането.