Можете ли да ми обясните какво значи режим "Сън" на климатика, и как е по добре да работи, дали на Ауто или на друг режим???
Можете ли да ми обясните какво значи режим "Сън" на климатика, и как е по добре да работи, дали на Ауто или на друг режим???
Обикновено "сън" е да ти намаля през определено време температурата с по 1-2 градуса при отопление и да я покачва при охлаждане и така на сутринта си или замръзнал или целия в пот.
Ползвай си го стандартно на Heat през зимата и на Cool през лятото и без такива допълнения. Задаваш си колкото градуса искаш и това е.
Моля. Може и да е друго при теб, зависи кой бутон точно са кръстили такаНо 100% можеш да минеш без него.
При мен режима "сън" означава вентилатора да работи на минимални обороти. Температурата (зададената) не се променя.
При Дайкин е същото ,при Беко сън означава след колко време да се изключи климатика - заспиваш и се събуждаш вкочанен и търсиш дистанционното с желанието да го удариш от земята.
При мен на W7DKE вентилатора върти по-бавно от първа степен. Както казват съфорумците малките скорости не са ефективни и затова го държа на ауто през ноща и на трета степен през деня.