-
National CS G25R-W
Здравейте, от март месец 2009 г. имаме този Нешънъл, но сега започна много често да мига една червена лампа на панела на вътрешното тяло. Има общо 4 лампички там, но нещо не мога да разчета йероглифите :) . Някой може ли да ми помогне, прах филтрите, но пак започна да мига.
-
Re:National OV-G25R
Да не е случайно CS-G25R, че с това OV отпред ме хвърли в тъча. :081:
-
Ами може и да е OU, толкова нечетливо е написано, че и аз не съм сигурна точно какво е. В краен случай мога да се съглася и на CU :help
-
Така може. CU е означение на външно тяло, а CS на вътрешно при National Panasonic. Изяснихме модела, сега ако може и снимка на лампичката да дадеш.
Загледай се като се размига тази лампичка дали не се разскрежава външното тяло - в този момент вътре спира да духа топло, а навън тече... знаеш предполагам :)
-
Ако е червената лампичка вляво от зелената,която показва че климатика е включен значи е както каза deian - климатика размразява.
-
Благодаря, ще направя снимка. Но за една година вече не бях забелязала да мига. А климатика си разскрежава постоянно, нали?
-
Климатика разскрежава само зимата и дори тогава не го прави постоянно, а само когато има нужда.Най-често се случва при температури около нулата и висока влажност (мъгла,валежи).
-
Ясно, значи да не ме притеснява особено тази мигаща лампичка. Благодаря за информацията!
-
Re:National CS G25R-W
Ето снимките, които направих. Оказа се, че моделът наистина е CS G25R-W :) Мигащата лампичка е последната горе в дясно.
-
1 Прикачен файл(ове)
Нещо се затрудних с тези снимки :081:
-
1 Прикачен файл(ове)
-
Това е лампичка за таймер.Най-вероятно без да искаш си натиснала бутона за таймер от дистанционното.
-
-
Здравейте отново! Благодаря ви за помощта, но отново имам проблем,този път с друга мигаща лампа.Сега мига най-долната лампичка в дясно.Някой може ли да ми преведе този надпис?
-
"Почисти си филтрите." - буквален превод.