Re:Panasonic CS/CU-RE18JKX-1 или някой друг ?
aruba_man и на линка, който си предоставил също си пише, че е до -5*С. На 7-ия ред от долу на горе "Работен диапазон при температури от -5 до +43*С", не знам обаче защо са писали малко по-нагоре -15*С за охлаждане/отопление, явно това те е объркало.
Мнда... не е добре да се дават мнения, в които не си сигурен. Могат сериозно да заблудят потребителите на форума.
Не, че някой ще ти потърси отговорност. :taz
Призoвавам ви да бъдете малко по сдържани, в ръсенето на мъдрости. Писаното тук остава, и след няколко години пак ще се чете.
Не съм му предлагал Панасоника, затова не съм се задълбочил. Както виждаш, дори и да работи при -15, както ме подведе "информатора" ми, не съм имал намерение да убеждавам някой, че Панасоник е по-добър избор от Дайкин, напротив, винаги съм казвал, че ако ще се дават 1500-2000 лв. е по-добре Дайкин, Мицубиши, Тошиба или Фуджицу от 2 бона, отколкото Панасоник за същите пари, дори и при еднакви параметри.
Той информатора правилно го е записал. Ако се загледате ще видите, че с-у чертичките ако няма нищо, значи липсва при съответния модел, явно е стандартна бланка за екстри и опции.
Прав си, но поне да бяха написали "НЕ" срещу чертичката. Така записано си е много подвеждащо, особено за човек, който не владее хърватски. Някои клими са до -10, други до -20. Аз като тръгнах със скрула надолу мернах -15 и си направих асоциация, че работи до -15. Не съм имал цел да заблудя никой. Посипвам си главата с пепел. Простете ми. :)
Lubo7745 грабвай FTX50GV.
След всичко изчетено се спрях на 50ката, дайкини. Днес ще се свържа с клона на фирмата в Кърджали.
Благодаря на всички за помоща.
:Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от Lubo7745
След всичко изчетено се спрях на 50ката, дайкини. Днес ще се свържа с клона на фирмата в Кърджали.
Благодаря на всички за помоща.
:Drinks:
И да пишеш когато навън скове студа как се държи героят.
Успех!!!