Резултати от 1 до 6 от общо 6

panasonik TE 09 HKE

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2010

panasonik TE 09 HKE

Здравейте panasonik TE 09 HKE това е модела със тънкото вътрешно тяло и отваряем капак, малазийско производство при работа на турбината в режим различен от ауто, въздушната струя е неравномерна като на талази се издухва,чак се клати горния капак на вътрешното тяло,при ауто режим на турбината нещата са по добре,проблем ли това климатика е във гаранция да викам ли техниците или е нормално, при другите ми два климатика макар и китайски нямам такива проблеми.

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:panasonik TE 09 HKE

Да не си забравил на почистиш филтрите, я ги погледни.

4. Тук е от
    Oct 2010

Благодаря Еди точно от там е проблема много са фини филтрите на панасоника спрямо другите ми климатици и много по бързо се зацапват въпреки че е в спалня.Проблема е решен.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Те добре, че са фини, че иначе този прахоляк отива по питата и си за профилактика рано-рано. Аз много оценявам гъстите филтри.

6. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Почти 100% бях сигурен, че е от филтрите.И на мен ми се случи същото на ГРЕЕ-то, дето го дадох на бабата.По едно време почна да хълца и да я кара на пресекулки.Като погледнах филтрите, приличаха на килим.Забравил съм ги 3-4 седмици.Като ги почистих, се оправи дебита на въздух и всичко си дойде на мястото.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Те добре, че са фини, че иначе този прахоляк отива по питата и си за профилактика рано-рано. Аз много оценявам гъстите филтри.
    То хубаво, ама при мен е обратното. LGC-то, дето има някакво жалко полиетиленово подобие на филтър с безумно големи отвори на решетката, няма грам прахоляк м/у ламелите след близо 2 години експлоатация. Даже се чудя защо се хабя да мия филтри, щото обикновенно няма какво да се мие. За разлика от него, ситният метален филтър на другия климатик улавя доста прах, но въпреки това, питата е доста набита с прахоляк. Всяка година се прави профилактика, като питата се измива старателно. Имам съмнения, че така нареченият "Плазма-йон-клъстер" наелектризира не само металния филтър, а и питата, което води до полепването на прахоляци.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Panasonik TE 09 HKE смъкване на турбина за почистване
    От branko във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 2
    Последно: 26-08-12, 16:22
  2. Отоплява ли Panasonik CS/CU-YE12MKX
    От method3 във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 8
    Последно: 21-05-12, 12:11
  3. Panasonik през зимата
    От stivy88 във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 8
    Последно: 26-01-12, 13:21
  4. продавам TV PANASONIK 23 инча
    От dratimm във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 19-12-11, 00:21
  5. Продавам Panasonic KX-TG7120 и Panasonik KX-TGA711
    От mimozana във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 18-12-08, 16:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе