Re:Panasonic CS/CU-PW12GKX
W в наименотавието означава неинвертор на фреон 410А, инвертоните се бележат с Е
това е един от нискобюджетните климатици на панасоник, който не блести с нищо като неговия събрат UW12GKX, но става за работа
плюса при панасоник е, че има истинска БЕЗУСЛОВНА гаранция 5 години на компресора и се спазва от производителя
ето и линк към неинверторните машини, които предлагаме просто за ориентация в цените
http://www.climamarket.bg/?cat=9
все пак е добре да дадеш данни за помещението, защото за тези пари може да се вземе и нещо като инвертор
Здравейте, благодаря за бързия отговор. Квадратура е 25-30, като тавана е на височина 2.8м.
25 е едно 30 е друго при избора на климатик!!! става, но ще бъде в най-горния предел на възможностите си
Здравейте! Искам да попитам дали този климатик ще е добре за спално помещение с размери 3м на 3,5м и височина 2,8м. трябва ми за отопление за няколко часа през деня ,стаята е със сменена дограма три вътрешни стени.Благодаря предварително .
по-добре климатик RE9NKX, който е доста по-тих - като става дума за спалня, и който е инвертор- т.е. доста по-икономичен. Разликата в цените не би трябвало да е голяма
предложиха ми този модел за стая 13 кв.м,най-много ще го ползвам за охлаждане за 760 лв.с безплатен монтаж.Заслужава ли си парите?като търся да е тих и икономичен.
Моля за бърз отговор.
Отговор: Panasonic CS/CU-PW12GKX
Здравейте!
Някой закупили си този модел климатик и дали може да сподели мнение!!!!!
Отговор: Panasonic CS/CU-PW12GKX
Цитат:
Първоначално публикувано от
doaiena
Здравейте!
Някой закупили си този модел климатик и дали може да сподели мнение!!!!!
Аз, мога да ти кажа че климатика се справя перфектно с климатизацията на хол - 14 квадрата който няма и врата тоест затопля донякъде и цял етаж от къща (около 65 квадрата с перфектна изолация). Така че с две ръце го препоръчвам. Няма никакви екстри (само автоматичен рестарт), но е тих, с масивно външно и вътрешно тяло - перфектен бюджетен модел който си върши работата. Не съм го ползвал още в големи студове, но и това ще стане надявам се.