Правиш им рекламация. Свалят го и до 30 дена, ако не го направят връщат всички пари. Коя е фирмата?
Преглед за печат
Правиш им рекламация. Свалят го и до 30 дена, ако не го направят връщат всички пари. Коя е фирмата?
Взеха си климатика, но отказаха да върнат 150 лв монтаж. Подадох жалба в КЗП и чакам.
Фирмата е "Варна Клима"
Бях решил 2ра ръка рециклиран, ама сега съм пак на нисък старт за избор на нова машина...
Изглежда не уцели късмета при това завъртане на рулетката и ти се падна малко по-амортизиран климатик от наличните им такива. Мисля си, че човек знаейки, че купува такъв климатик би трябвало да има по-малко претенции към работата му, а не да очаква и изисква като за чисто нов.
Гледам в сайта им нови японски модели National 10-ки с цени 1000, 2000 лева отгоре над тази, която е платена за амортизирания.
При тях монтажа е в цената и би трябвало да възтановят цялата сума. Търси в писмена форма. Като плащаше дадоха ли документ за сумата.Цитат:
Първоначално публикувано от naB4o
Да дадоха документ, който пазя.
Аз не очаквах климатика да работи като нов! Но не може при външна температура 27-8 градуса, вътрешна 26, за 1 час работа на турбо, да свали едвам 1 градус или 2!
И в крайна сметка, рекламацията беше налице, не защото нямаше да го оправят, ами защото ни влачеха 2 седмици, не си вдигаха телефоните, и само като отидем в офиса, има контакт с тях. Ние трябваше да ги търсим, все едно ние сме им длъжни, и 3 пъти ни забравят, и смяната на външното тяло на 2 пъти бе преотменяна заради тях, и то без никакво притеснение, че са сгафили.
Машината беше супер откъм параметри и функция, и ако работеше читаво, или поне имаха нормално отношение към клиентите си, нямаше да има връщане.
Върха на сладоледа беше, когато в рекламацията, за малко щяха да ни изкарат нас виновни, че отказваме замяна на външното тяло. НО при довода, добавиха, че 2 пъти, не се е състоял, понеже сме били забравяни и не са отговаряли по телефона. Ако не беше добавено, можеше и да издухаме фреона....
Изгониха си хората и сега няма кои да прави хладилната част. Нищо ново под слънцето. Новобранци като макса са спецове :) Нали труда е без лев.Цитат:
Първоначално публикувано от naB4o
Това беше преди, сега вече се заплаща отделно.Цитат:
Първоначално публикувано от vankoto
http://store.picbg.net/pubpic/ED/27/...3e4a1eed27.JPG