PANASONIC CS-XE12NKEW/CU-E12NKE-3 или PANASONIC CS-XE12MKEW/CU-E12MKE-3
Здравейте,
Имам нужа от съвет за климатик. Като цяло се чудя между тези 2-та, но не мога да видя никаква съществена разлика. Единствено виждам разлика в означението, но това на мен нищо не ми говори - пълен лаик съм.
Става дума за стая 25м2 или 65м3, добре излолирани стени + прилична дограма - дървен стъклопакет.
Единственарта лимитация е, че трябва да е от този магазин : http://www.technopolis.bg/b2c/detail...EW/CU-E12NKE-3
понеже имам ваучер за голяма сума и мисля, че мога да го ползвам само там.
:Drinks:
Отговор: PANASONIC CS-XE12NKEW/CU-E12NKE-3 или PANASONIC CS-XE12MKEW/CU-E12MKE-3
Здравей,
Като цяло няма да усетиш никаква разлика в начина им на работа, защото по отношение на хладилната им част са еднакви. Различават се по това, че МКЕ е модел 2011, а NKE е от 2012 и с малко повече екстри.
Отговор: PANASONIC CS-XE12NKEW/CU-E12NKE-3 или PANASONIC CS-XE12MKEW/CU-E12MKE-3
Идеален е за твоето помещение.
Благодаря,
До сега рових да видя за някакви тестове или отзиви как се представят тези климатици при много ниски температури. Чувал съм за накави нагреватели при външното тяло, който помагали за оптимална работа и при -20?
А относно моделите, значи да взема по-новия или......
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rangelov
Чувал съм за накави нагреватели при външното тяло, който помагали за оптимална работа и при -20?
Тази екстра се заплаща допълнително, там където не е реализирано фабрично.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rangelov
А относно моделите, значи да взема по-новия или......
...който ти е на сърце.
Да разбирам ли че при -20 градуса няма да работи оптимално или поне малко да се зори при добре оразмерена стаяи климатика към нея?
MKE има доста по фини филтри от NKE което е предимство.
Добре де...
Така и не намерих информация как се представят тези климатици през суровите зимни дни.
Някой да сподели опит?
Спокоино при правелно оразмеряване се справя добре нямяш грижи
12MKE-3 имам от миналата зима супер доволен съм